Miért van annyi egyedülálló fiatal anya manapság?
Szerinted te vagy az első ember, aki így látja magát? Nem. De csak azért, mert valamit el tudsz képzelni, meg nagyon akarsz, nem lesz valóság.
Van egy rossz hírem, egyáltalán nem vagy racionális.
Sosem létezett olyan kapcsolat, ami hosszú távon ment tönkre?
Tényleg ezt akarjátok beadni?
"Minek nevezzem azt, amikor egy nő fanyalog arra hogy valakinek egy igénye merészel lenni, miközben neki még sokkal de sokkal nagyobb igényei vannak?"
De fogd már fel azt, hogy a te igényeid nem normálisak.
Igény lehet az hogy szőke kék szemű legyen a barátnőd, mert neked az tetszik, vagy legyen iskolázott stb.....de kvázi algoritmussal megoldani egy egész életet, hát miféle EQ nuku ember csinál már ilyet? Neked bilibe lóg a kezed, vagy szimplán valami nárcisztikus személyiségzavarban szenvedsz. Neked a nő holmi eszköz egy projekthez, amit te párkapcsolatnak becézel azt csókolom, irtó ellenszenves személyiséged van. Nem mi tehetünk arról ha te nem fogod fel mi a különbség az ember meg a gépek között. Sok dolog van az életben amit jó megtervezni alaposan és jó előre, meg projektként tekinteni rá, na most a házasság ahol érzelmek is szerepelnek ott pont nem, legalábbis nem ennyire ahogy te tennél.
Adj fel hirdetést üzleti rovatba hogy keresed a partnered családprojekthez meg lakótársnak.
Soha nem hibáztam még az életemben, mert mindig mindent pontosan megterveztem.
ezért játszol 30 évesesn magaddal :D
Nekem mindegy, tőlem olyan párt keresel amilyet akarsz, itt a fő baj magával a kérdéseddel van, hogy próbálsz itt felelősségre vonni más embereket, hogy mi az, hogy nem matematikai egyenletnek nézik a saját házasságukat, milyen dolog ez.
Élj ahogy akarsz, más életéből meg mássz ki. Amúgy jellemző hogy az ilyen "rohadt elégedett vagyok magammal meg az elveimmel" megmondóemberek ugatnak bele mindig mások életébe, pedig ők aztán olyan húúú de jól elvannak, mégis másokkal vannak elfoglalva. Akkor élj így, mást meg hagyjál békén. Bár gyanítom annyira nem faxa minden, ha van időd energiád a szomszéd Julcsi életén lamentálni, ahelyett hogy a sajátod menedzselnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!