Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóba állnál az apáddal, ha...

Szóba állnál az apáddal, ha ezek után nem állna ki a húgod mellett?

Figyelt kérdés
A szüleiem elváltak, a húgom 13 éves, nem túl jó a kapcsolatunk apánkkal. Én nem is járok hozzá, de néha beszélek vele. Viszont a húgom felett még láthatási joga van. És a legutóbbi láthatáson húgomat megpofozta apám új nője ! És apám nem csinált semmit, csak hazahozta a gyereket, itthon összeveszett anyával, mert szerinte megérdemelte a pofonokat a húgom. És ügyvédet fogadott a k'vának...A saját gyereke ellen. Én teljesen kiakadtam a dolgon, mégis milyen apa az,aki ilyesmit megenged a kiskorú gyerekével szemben?

2019. dec. 6. 10:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
67%
Hát szép kis alja család vagytok. Azért ha engem leköpött volna, 4 pofon után az ötödiket a fal adja...
2019. dec. 7. 05:38
 42/44 anonim ***** válasza:
28%

De "szép" kívánságaid vannak, 40-es! Téged pedig akkor kívánom, rendszeresen piszkáljanak családtagjaid, gyerekeid, mert ez meg nálad normális. :)

2019. dec. 7. 08:11
 43/44 anonim ***** válasza:
64%
42es, nem tudhatod, akik köpdös az alapból nem egy jól nevelt ember, ki tudja a kis fruska miket művelt már ezelőtt. Csak az egyik verziót ismerjük. De ha olyan mint az anyja és a testvére akik rögtön ügyvédért sikítanak, én már kb agyoncsaptam volna.
2019. dec. 7. 13:17
 44/44 anonim ***** válasza:
88%

Úgy tűnik, hogy ennek a szép kis családnak az összes nőtagját érdemes lenne egyszer végig pofozni...

(Mielőtt jönne valaki, hogy nőt nem ütünk meg csak jelezném, hogy egy igazi és nagybetűs NŐ az nem ilyen.

Ezek nem nők, csak nőneműek.)

2019. dec. 7. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!