Miért ítélnek el az ötvenes és hetvenes rokonaim, ha én kisgyerek mellett edzeni járok?
A szokott sablonszöveg."A mi időnkben ilyen nem volt".
Te magasról tegyél a véleményükre,ha a férjrd nem szól bele,nyugodtan járjál el edzeni.Kell a mozgás és a kikapcsolódás.
Mert korlátoltak és rosszindulatúak. Nekik annak idején ilyen lehetőségük nem volt, ezért 30 évvel később se legyen már jobb élete másban se.
Egyébként sem értem, mi közük hozzá vagy milyen alapon mondanak véleményt (gondolom senki nem kérdezte őket).
Mondjuk a mai 50-55 évesek már nem parasztházban nőttek fel textilpelenkával meg kukoricát morzsolva a lócán, azért az ő fiatalkorukban már bőven modern volt minden, és a nők is dolgoztak és buliztak, hajaj, még többet is, mint manapság.
Sőt, már a 60-as, 70-es években is. Sokkal könnyebb dolga volt akkorisban egy kisgyerekes anyának, mint manapság. Szerintem idejük is több volt...
A kérdező rokonait szimplán eszi az irigység meg a rosszindulat. Gondolom szívesebben csámcsognának azon, ha a kérdező 0-24-ben be lenne zárkózva a gyerekkel, elhízna, elhanyagolná magát, eltávolodna a barátaitól, egy nyomorrá válna az élete, és pont ugyanolyan besavanyodott vén tehén lenne, mint amilyenek ők lettek a gyerekeik mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!