Miért ítélnek el az ötvenes és hetvenes rokonaim, ha én kisgyerek mellett edzeni járok?
Amúgy ez a "mi időnkben" is jó nagy kamu szöveg.
Valójában az "ő idejükben" is csak ők voltak a balfarkak, akik úgy éltek ahogy. Csak mellékesen mondom rendszeres teljesítmény túrázóként, hogy elég sok 40-50 vagy akár 70+ emberrel találkozom akik járnak rendszeresen, ezek szerint az ő idejükben mégsem úgy volt ahogy...
Régen is voltak akik tudtak élni meg voltak akik világ életükben begyepesedett prolik voltak, utóbbiak szeretnek a leginkább bírálni.
3 év és 50 leszek, de eljárok edzeni, és jól teszed te is ha eljarsz, kell kicsi gyerwk mellett is az én idő, gyereknek is jobb ha kiengyensúlyozott vagy, párodnak is jó ha nem csak anya vagy hanem nő is tudsz maradni :)
Nem minden 50 es gyöpös,
Tojd le az ilyen ember véleményét, a bezzeg az én időmben 🤣 anyanak lenni amennyire szép annyira fárasztó is .
De miért kommunikálsz az olyan rokonaiddal, akik beszólnak neked??
Biztos leépíteném/kerülném őket...
Èn is eljárok, a férjem vigyáz a kicsire addig. Rám is néznek furcsán, hogy hogy van idöm gyerek meg háztartás mellett stb, meg biztos a gyerektöl veszem el az idöt, amíg edzeni vagyok.
Nem csupán az idösebb korosztály néz rám furán, hanem a saját korosztályomból is kapom.
Èn azt gondolom, hogy boldognak és elégedettnek kell lennem, hogy a családom is boldoggá tudjam tenni. Azért mert valaki szül egy gyereket, attól még nö marad.
Ha valaki visszajön nyomjon már nem hasznosat a 17-re mert véletlenül hasznost nyomtam. Nagyon ritkán pontozok le, de hogy lehet már valaki ilyen érzéketlen, hogy bárkinek is a halálát kántálja.
Különben meg hogy a kérdésre reagáljak, szomorú, hogy az emberek ebben nem a pozitívumot látják, viszont az ilyenekkel tényleg nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!