Szóba állnál az apáddal, ha ezek után nem állna ki a húgod mellett?
A jogos vagy nem jogos pofonról csak annyit, hogy nincs senkinek joga megütni egy gyereket, csak szóban leszerelni.
De már bocsánat az apjának kellett volna helyretennie a gyereket, ha netalántán tett valami megjegyzést apukád barátnőjére.
Nem azért de nekem úgy jön le, hogy apuka a felelősséget mindig az aktuális partnerre hárítja.
Úristen, dehogy állnék velük szóba, max.a bíróságon.
Kiskorú, 14. életévét be nem töltött személyt megütni bűncselekmény. Ráadásul a legaljasabb bűncselekmények egyike.
Apátok nem normális, ha ügyvédet fogad egy gyermekbántalmazónak. Pláne, hogy a saját gyerekét bántalmazta, döbbenet...
Remélem anyukátok nem ilyen felelőtlen és feljelenti a perszónát + elperli a kontár "apától" a láthatási jogot. De ha mégsem, akkor tedd meg te, a kérdésből úgy veszem ki hogy te màr nagykorú vagy.
Az a r'anc állandóan piszkálta a húgomat. Most meg leköpte a kiscsaj:D És ezért 4-szer ! pofon ütötte. Apám pedig otthon volt és hagyta, hogy a ri'anca 4-szer pofonvágja a gyereket, nem lépett közbe...A pofonok ellött kellett volna hazahoznia.
És igen, én nagykorú vagyok, 22 éves. És természetesen anya azonnal feljelentést tett a nő ellen. Csak az a furcsa, hogy apám meg a nő mellett van, nem a kislány mellett.
Apukád a ludas! Ha tudta, hogy nem felhőtlen a kapcsolat, akkor úgy is kellett volna ezt az egészet kezelni, hogy senkinek ne okozzon kellemetlenséget.
Anyukád nem kérheti a bíróságot, hogy a jogot szüntessék meg?
Ha apukád nem tesz semmit ilyen helyzetben, akkor minek neki gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!