Szóba állnál az apáddal, ha ezek után nem állna ki a húgod mellett?
Figyelt kérdés
A szüleiem elváltak, a húgom 13 éves, nem túl jó a kapcsolatunk apánkkal. Én nem is járok hozzá, de néha beszélek vele. Viszont a húgom felett még láthatási joga van. És a legutóbbi láthatáson húgomat megpofozta apám új nője ! És apám nem csinált semmit, csak hazahozta a gyereket, itthon összeveszett anyával, mert szerinte megérdemelte a pofonokat a húgom. És ügyvédet fogadott a k'vának...A saját gyereke ellen. Én teljesen kiakadtam a dolgon, mégis milyen apa az,aki ilyesmit megenged a kiskorú gyerekével szemben?2019. dec. 6. 10:24
31/44 anonim válasza:
Sem a pofon sem a kopkodes nem elfogadhato,de azert nincs egyetlen duhos tini sem, aki csak ugy unalmaban lekopne valakit. Biztos vagyok benne, hogy a no provokalta a gyereket, csak eppen arra szamitott, hogy a kiscsaj majd becsicskul,ehelyett tortent ami tortent.
32/44 anonim válasza:
Jó nagy ótvar proli a hugicád..bizonyos népcsoportokban szokás a köpködés. A nő helyében én se hagytam volna hogy leköpjön én a fogát is kivertem volna a kis takonyoorrúnak. Anyád meg inkább modorra nevelhetné a gyerekeit mielőtt egyszer valaki úgy megveri a húgod hogy kórházba kerül.
33/44 anonim válasza:
Annak a nônek nem volt joga felpofozni. Apád nem szeret titeket, nem igazi apa. Ha én lennék az apád helyében, a nôm már rég ki lenne rúgva ezért a búsba.
34/44 anonim válasza:
33as a huginak meg nem volt joga leköpni a nőt tehát ennyi erővel kiscsajt is dobja ki és a nőt is? Mindkettő rosszul viselkedett, a a köpködős kis békának én is adtam volna egy pofont az tuti.
35/44 anonim válasza:
Rohadt népszerűtlen leszek, de ha az én lányom hazajönne rinyálni, mert felpofozták, amiért leköpött valakit, akkor kapna tőlem is kettőt, pedig nem vagyok híve a gyerekverésnek
36/44 anonim válasza:
Jól eltűnt a kérdező mikor nem olyan válaszokat kapott amilyenekre számított.
37/44 anonim válasza:
Nevelni kell a gyereket nem verni. Foglalkozni kéne vele akkor nem köpködne. De szerintem biztos hogy a nô se szent, nem tudjuk hogy pontosan mi csinált a gyerekkel. Mindenesetre épesszü ember a saját gyerekét védi mindegy mi csinált. Rajtam nem tudna így eluralkodni egy nô, az biztos.
38/44 anonim válasza:
Leköpött egy embert...
a másik 4-et tőlem kapta volna.
39/44 anonim válasza:
Fú de hülye emberek vannak itt. Titeket ivartalanitani kéne. Csak annyit kérek, ne szaporodjatok.
40/44 anonim válasza:
49es, kérlek te se. Van épp elég elkényeztetett hisztis csitri a világban nem kell hogy te is ilyet nevelj. Lásd itt a kérdező húga. Ha szerinted normális hogy leköpünk egy embert, kívánom hogy a családtagjaid, gyerekeid rendszeresen köpjenek le téged, csak hogy boldog legyél:-)Bár normális, civilizált embereknél ez nem divat. Anyuka is inkább nevelte volna meg a kölykét ne ügyvédre pazarolja a pénzt(ami gondolom apuka gyerektartásából van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!