Szóba állnál az apáddal, ha ezek után nem állna ki a
húgod mellett?
Figyelt kérdés
A szüleiem elváltak, a húgom 13 éves, nem túl jó a kapcsolatunk apánkkal. Én nem is járok hozzá, de néha beszélek vele. Viszont a húgom felett még láthatási joga van. És a legutóbbi láthatáson húgomat megpofozta apám új nője ! És apám nem csinált semmit, csak hazahozta a gyereket, itthon összeveszett anyával, mert szerinte megérdemelte a pofonokat a húgom. És ügyvédet fogadott a k'vának...A saját gyereke ellen. Én teljesen kiakadtam a dolgon, mégis milyen apa az,aki ilyesmit megenged a kiskorú gyerekével szemben?
Szegény kislány! Valoszinüleg miattatok (anyátok és temiattad) kapta a pofonokat. Azt neveltétek neki, hogy apátok jelenlegi párja egy rbanc, qrva, stb. Nektek akart megfelelni amikor igy viselkedett, ez lett belöle. Azt hiszem bocsánatot kellene kérnetek a kislánytol és ettöl fogva embertársai tiszteletére kellene nevelnetek!!!
2019. dec. 6. 12:57
22/44 anonim válasza:
Lelehet pontozni de ha egy kistini keménykedne nekem meg le is köpne hát én is lekevernék minimum egy pofont
2019. dec. 6. 12:58
23/44 anonim válasza:
Nem. A gyereknek elmagyaráznám, hogy nagyon jól tette, hogy kiállt magáért és elvinném egy önvédelmi tanfolyamra, hogy meg tudja magát védeni az ilyen k.-któl. A nővel meg ha találkoznék, én is leköpném, négyszer is. :)
2019. dec. 6. 13:31
24/44 anonim válasza:
"Persze hogy trágár vagyok, ha arról van szó, hogy idegen k' rva megüti a húgomat."
Tehát nálatok, csak ismerős k' rva ütheti a húgodat ezek szerint?!!
2019. dec. 6. 13:41
25/44 anonim válasza:
Szerintem nagyon is kijárt a húgodnak a saller, csak nem a nőnek kellett volna kiosztania, hanem apádnak. Nyilván eddig is azt sulykoltátok a tesódba, hogy azt a nőt semmibe lehet venni, azért volt olyan merész, hogy leköpte. Tudod nálunk ez hogyan ment volna, ha én csinálom? Úgy, hogy hazáérve még anyától is kaptam volna egy nyaklevest.
2019. dec. 6. 14:06
26/44 anonim válasza:
Én is voltam 13 éves, nekem is elváltak a szüleim, apámnak is ott volt az új nő, aki szintén nem szívlelte a helyzetet, ahogy engem sem. Nem volt kedves, de még csak normális sem velem a nő, be is szólt nekem nem egyszer, de hogy leköpjem, ilyen meg sem fordult a fejemben!
Nem értek egyet a pofonnal egyáltalán, de azért az is igen durva, hogy egy takony gyerek köpköd egy felnőttet. Apádnak kellett volna közbeavatkoni időben és nem hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok. A húgodra meg ráférne a nevelés, mert úgy viselkedik konkétan, mint egy utolsó putris csitri. És ezzel a viselkedéssel a pofon a legenyhébb, amit kaphat még másoktól.
2019. dec. 6. 14:15
27/44 anonim válasza:
Kérdező, hiába vagy kiakadva, ez a helyzet spec tettleges becsületsértés 1:1. (és a húgod kezdte, a felnőttnek meg lehetett volna több esze ez is 1:1)
Ha ebből per lesz, 90%, hogy a bíró egyszerűen el fogja zavarni a nevelési tanácsadóba az egész kompániát, annyi fog történni.
2019. dec. 6. 14:55
28/44 anonim válasza:
Ha engem köpött volna le, egy foga sem maradt volna.
Lehet szidni, de látom, az utcán is, hogy milyen jól nevelt tini lányok vannak.
2019. dec. 6. 14:56
29/44 anonim válasza:
Ez kiírnám Facebookra, lássa csak az összes ismerősük, milyen "emberek" ezek...
2019. dec. 6. 15:09
30/44 anonim válasza:
Nagyon jól tette a nő és apád is, hogy nem ellenezte. Perze ti simán ri..ancozhattok bárkit, a nő meg tűrje nyugodtan, hogy egy kis suttyó majom leköpje? Én is olyat adtam volna neki, hogy a fal adja a másikat, pedig nem vagyok az agresszió híve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!