Szóba állnál az apáddal, ha ezek után nem állna ki a húgod mellett?
Nincs joga megütni még a szülőnek se, nemhogy egy számára ismeretlennek, mert valljuk be, ahhoz, hogy jó kapcsolat legyen ahhoz kell mindkét személy is, de itt meg mind az öt de ha téged is számollak mind a 6 személy.
Nincs mit ezen szépíteni, az most lényegtelen mi volt a szitu, nem szabadott volna engedni, hogy így oldja meg a dolgot, tehát a barátnőnek is kellett volna az indulatait átalakítani, de az apukának elsődlegesen nem szabadott volna ilyen helyzetet teremtenie.
A köpésről nekem is az etnikum jutott eszembe, megmondom őszintén én sem szeretem az ilyet, sőt, de mivel én nem ismerem ezt az egészet, a barátnő oldalát így csak azt tudom mondani, amit a többi véleményemben is, hogy apuka a felelős a helyzetért ha tudta, hogy nézeteltérések vannak a barátnő és a gyereke között, mivel neki kellett volna tisztában lennie, hogy milyen lelki sérüléseket okozott apukád míg együtt voltak anyukáddal és az elvállás pillanatában és utána. Lehet nem volt fer a hugod viselkedése, de azért a barátnő jól kezelhette volna ezt a helyzetet, illetve apuka közbeléphetett volna.
Ez nem a két tyúk helyzete, hogy majd kialakítják a rangsort, mert ez embereknél is hülyeség.
Ahhoz nem kell cigánynak lenni kedves válaszoló, hogy egy 13 éves kiskamasz kiszámíthatatlan vagy szélsőséges,lázadó módon nyílvánítsa ki a nemtetszését valaki iránt.
Ahhoz annál inkább, hogy ne tudjunk kezelni egy gyereket, megverjünk egy gyereket,aki nem is a miénk, aztán elbagatellizáljuk. Értelmes,tanult ember nem pofonnal kezeli le a gyerekes-kamaszos kirohanásokat és/vagy hisztiket, és alapvetően semmilyen konfliktust.
(Elnézést a tisztességes roma családoktól, de muszáj volt lemennem a kommentelő szintjére).
És igen, a bíróság a törvényszegések, bűncselekmények,jogsértések rendezésére való kultúrált,pártatlan fórum.
Vagy szerinted jobb lenne ha az anyuka elmenne és adna a lelketlen nőszemélynek egy sallert?
A stílusodat meg a trágár szádat elnézve nem is csodálkozok, hogy a húgod úgy viselkedik, mint egy bunkó proli. Gyönyörű példát adsz neki. Gondolom nálatok a köpködés természetes dolog (én is sejtem, miféle származásúak vagytok).
Remélem apád elzárja a pénzcsapot és továbbra is kiáll a barátnője mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!