Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?
Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!
Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.
Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!
Bevallom őszintén, nem olvastam végig az összes kommentet. Egy dologra reagálnék. Arra hogy "azt az egy órát amíg esztek kíbírod a párod nélkül"
Komolyan ti milyen esküvőkön voltatok eddig? Mert én amiken eddig voltam, kivétek nélkül mind olyan volt, hogy a fogások kihozatala között mindig minimum fél, de akár 1 óra is eltelt. Így simán 2-3 órát is tart az evés. Az utolsó esküvőn is amin voltam, fél 7 kor kezdtük a vacsorát és 9 után hozták az utolsó fogást... volt egy cukorbeteg is, aki rosszul lett, mert beadta az inzulint az első fogás előtt, és annyira elhúzták az időt hogy leesett a cukra a következőig.
És most kitalálod mindjárt, hogy te is cukorbeteg vagy vagy mi? Hogy a túróba jön ez ide?
Jobb lett volna, ha meg se szólalsz, mert ez a “védekezésed”, hogy “nem egy, hanem akár HÁROM(!!!!) órát is ki kell bírnom a pasim nélkül a saját lánya eskűvőjén, bibibi”, hát ez mindent elmond rólad...
Hihetetlen, hogy képes vagy a menyasszonytól sajnálni pár órát az édesapjával élete egyik legnagyobb napján.
És mi tart vissza attól, hogy a fogások közötti minimum fél, de akár 1 órában felállj, odasétálj a főasztalhoz, és beszélgess az ifjú párral plusz a férjeddel?
A férjed is megteheti ugyanezt a roppant hosszú távot irányodba, hogy hogy vagy.
Úristen! Ki kell bírnod maximum 2 órát, amíg nem csüngsz a párod valagán!
Ez a nap a vér szerinti gyerekéről szól, nem rólad. Ha tetszik ha nem, ő az apja, te meg egy huszadrangú senki vagy, lehet 2 év múlva együtt sem lesztek, de a gyereke mindig a gyereke marad. Ergo ott a helye a főasztalnál a gyereke mellett a nagy napján. Neked nincs. Dolgozd fel, ne sipákolj már, mint egy 12 éves p.csa!
Egyébként hogy bírsz ki egy 8 órás munkaidőt a pasid nélkül? Félóránként hívogatod?
Ha úgy érzed, hogy betegre unatkoznád magadat a vacsora alatt, inkább ne is menj el. Tarts ozzhon egy kényzetető napot, vegyél forró fürdőt, kapcsolj be valami zenét...
Vagy menj el szórakozni néhány barátnőddel, mivel a párod úgysem ér rá aznap.
Úristen, nem tudsz a pasid mellett ülni 2-3 órán keresztül?😱 Micsoda méltatlan dolog ez a menyasszonytól, hogy a szüleit egymás mellett akarja tudni, fuuu, ne is haragudj, de ez vérlázító.
Mi lenne veled, ha egy napig nem látnád a párodat?! Inkább el se menj, tényleg nem lesz ott szüksége senkinek a fancsali fejedre. Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!