Szerintetek az normális ha egy 10 éves gyerek az anyjával alszik? És jncs külön szobája sem, mert nincs annyi szoba?
Ha nincs több szoba, akkor hogy lehetne külön szobája?
MEg ha nincs más lehetöség, akkor hol aludjon?
Attol fugg milyen nemű a gyerek. Erdekes mod a neten amit talaltam a meddig aludhat/jon egyutt a gyerek es a szulo egy agyban, eleg eltero a szakemberek velemnye is.
Elvileg 5-6 eves korig biztos nem okoz a kessobbiekre nezve ez problemat, (kivetel a szulok akkor hol es mikor is szexelnek?), utana a kissikolas koruaknal mar megoszlanak. Egyesek szerint még ez se gond. Masoo szerint ha az azonos nemu szulovel alszik egyutt a gyerek még 7-8 vagy afolotti korban, akkor az a kesobbi szexulaitasat az azonos nem fele tolhatja el. (Nekem ez fura volt, en ugyanugy nem gondolnam egeszsegesnek ha a kislany 7-8-9-10 eves koraig az apjaval kettesben aludna egy agyban minden ejjel, mert akkor az meg miert nem tolja el a pakomplexus iranyaba???).
Kiskamasz kortol viszont senki nem tartja kivanatosanak az egyuttalvast.
Egy haverom (nem magyar) 30 eves korig az anyukajaval aludt egy ágyban. Megis talalt maganak part, es azota nem a mamaival alszik e minden okes nala.
Ha kenyszerbol kell egy agyban aludniuk, akkor meg mindegy ki mit gondol vagy mi a szaemberek velemenye.
Ja és #5-ös az én vagyok akinek eltűnt a huga, ez egy másik kérdező :D Amúgy én is tettem volna fel erről kérdést most jut eszembe, be is linkelem, bár itt van külön szoba.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!