Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom lánya ezt az ülésrendet...

Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!

Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.

Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!

2019. nov. 26. 23:05
 121/136 anonim ***** válasza:
25%
Mentségére legyen a kerdezonek nem azt mondta hogy ő is a foasztalnal akar ülni. Nem tudom a többi válaszoló mit olvasott vagy hol olvasta ezt. Ő azt mondta hogy szerinte a párjának mellette lenne a helye. Magyarul nem a lányával a foasztalnal hanem valahol máshol vele. Ettől függetlenül még nagyon hülye vagy kérdező. És ettől függetlenül sincs igazad.
2019. nov. 29. 04:56
 122/136 anonim ***** válasza:
87%
Bírom az embereket akik mindenben a gondot látják. Nem ku rvára mindegy hol ülsz?
2019. nov. 29. 08:17
 123/136 anonim ***** válasza:
74%

#121, szerintem sok ember fejében meg se fordult, hogy jajj, hát a főasztalhoz nem akar ülni, DE a párja se legyen már ott, elvégre akkor nem ülhet MELLETTE? A menyasszony meg kit érdekel?

Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire önző emberek léteznek. Én ezt nem mentségnek hoznám fel, hanem inkább extra szemétségnek, ha valóban így gondolta.

2019. nov. 29. 10:08
 124/136 anonim ***** válasza:
15%
Függetlenül attól hogy mentség vagy nem mentség durva hogy egyesek mennyire nem tudnak szöveget értelmezni.
2019. nov. 29. 11:00
 125/136 anonim ***** válasza:
96%
ennyire primitív vagy, hogy nem fogod fel, hogy a párod ide apaként van meghívva, úgy funkcionál, nem vendégként, aki hozza a párját, persze, mert úgy illik, blabla?
2019. nov. 29. 11:22
 126/136 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező ne viselkedj már úgy, mint egy dedósagyú hormontúltengéses 15 éves, aki eret akar vágni mert a pasikája nem mellette ücsörög kb 2 órát. Ez a nap nem a vendégekről szól, hanem a menyasszonyról és a vőlegényről, mit nem lehet ezen elfogadni?

Az meg nonszensz, hogy elnéznéd hogy a párod nem a főasztalnál ül a saját lánya mellett annak nagy napján, hanem valahol elvegyülve, csak hogy ti 2 cm-re legyetek egymástól.

Gondolkodj már, ha van mivel.

2019. nov. 29. 13:12
 127/136 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülye amúgy, nem fogja fel...

Az én szüleim 10 éve elváltak. Nem is beszéltek egymással. Az esküvőn mellettem ültek, még beszélgettek is. Azért, mert nem primitív állatok. Az új párjaik is felfogták, hogy ők a szüleim, mellettem lesznek a főasztalnál és senki nem cirkuszolt, mint egy debil 12 éves, hogy nem bír ki a párja nélkül 2-3 órát.

Gondolom a melóhelyeden is félóránként csekkolod a csávókádat, meg a seggében vagy mint egy kiskutya.

Baromi irritáló, hisztis, ostoba nő vagy.

2019. nov. 29. 14:49
 128/136 anonim ***** válasza:
93%
Egyvalamit nem értesz, kérdező: te vendég vagy, a párod pedig az örömapa. Ezen a napon nem az a lényeg, hogy kivel van együtt, hanem az, hogy a menyasszony édesapja. Ha ezt a gondolatmenetet megérted, akkor nem fogod magad tovább idegelni ezen a kérdésen tovább.
2019. nov. 29. 23:50
 129/136 anonim ***** válasza:
94%

Ha most itt ilyen vagy, képzelhetem, hogy hogyan viselkedsz élőben.

Én a lány helyében lefixáltam volna az apámmal, hogy az ecetes uborkáját (ergo téged) hagyja otthon, mert a kis csitri bedurcul és gyerekes hisztirohamot kap, ha a párja nélkül kell eltöltenie 1 órát.

Lényegtelen ezen vitatkozni. Megvan az ülésrend. Vagy elfogadod, vagy nem mész el. Ennyi. De szerintem mindenkinek jobb, ha nem tolod oda az infantilis fejed. Komolyan ennyire gyerekes hogyan lehet valaki felnőtt létére....

2019. dec. 2. 16:17
 130/136 anonim ***** válasza:
96%
Még mindig ezen a kérdésen pörögtök? Jó ég... szarjátok már le, úgysem tudjátok meggyőzni.
2019. dec. 2. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!