Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom lánya ezt az ülésrendet...

Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!

Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.

Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!

2019. nov. 26. 23:05
 101/136 babyboom567 ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Nem olvastam el a válaszokat.

Képzed el, hogy a férjem fia meg a felesége, kifejezetten kérte, hogy NE MENJEK EL az esküvőjükre.Pedig én már az apja felesége voltam.És a kapcsolatunk is jó.Csak nem akartak balhét.Na ez a szitu nem normális, a tiétek csak kellemetlen.

2019. nov. 27. 20:16
 102/136 anonim ***** válasza:
92%
Bilincset javasolnék. Így egész este a párod mellett lehetsz, akárhova ül, vagy megy.
2019. nov. 27. 23:14
 103/136 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi logikával jobb ha el se mész az esküvőre és annyi. Legalább nem kell senki és semmi miatt szenvedned,nem lesz mi zavarjon. Ha ennyire nem tetszik semmi,akkor mit vársz...
2019. nov. 28. 02:05
 104/136 anonim ***** válasza:
96%

Nem bírsz ki 2-3 órát, hogy nem érsz hozzá vagy mi?! Látod, ő is lát, nincs megtiltva, hogy felállj és odamenj a párodhoz.

De a másik, nem vagy a felesége, lehet pár év múlva együtt se lesztek.

És mikor az ifjú pár nézegeti a fotókat, amik az esküvőjükön készült a főasztalnál, majd kellemetlenül pislognak, hogy az a nő minden képen ott van, pedig nem is rokon.Természetesen készüljön kép, együtt veled/veletek is. De most nem te leszel a főszereplő akármennyire is fáj.

És nőként teljesen megalázod magad, a büszkeséged a béka segge alatt.

Emelt fővel leülnék oda, ahova szeretné a pár és extra jófej lennék.

2019. nov. 28. 07:27
 105/136 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem neked az a kinod hogy a csávó nem kéri meg a kezed és nem akar elvenni,nyilván nem is fog hiszen az apád lehetne.

Nem a te napod lesz hanem az ifjú páré,ugyhogy örülj hogy egyáltalán ott lehetsz.

Az "egy órát nem bírsz ki a pasi nélkül" nem szó szerint kell értened hanem hogy olyan kis időt nem bírsz ki másokkal beszélgetve vagy valami? Vagy utálnak és nem tudsz senkivel sem beszélgetni majd?

A munkahelyeden esetleg nem vagy rosszul 1-2 óra mulva a pasi nélkül? Ennyire ne akaszkodj rá mert kifog vágni. A lánya mindig a lánya lesz de te csak egy kis fiatal csitri akit szétkefél és elzavarja a bánatba. Megérdemled hogy nem ülhetsz ott :) hápogós

2019. nov. 28. 09:42
 106/136 A kérdező kommentje:

Párommal egy munkahelyen dolgozunk, csak más részlegen. Mert valamiért ez is annyira érdekli az ide írogatókat...

Nem az a bajom hogy "nem bírok ki 1 órát a csávóm nélkül" hanem az a fura hogy a 12 éve elvált szülőket, akik azóta nem is beszéltek egymással, bekényszerítik egymás mellé, holott nem is akarnak egymás mellett ülni, ráadásul mindkettőnek van már régóta párja. És igen, ha valakinek párja van, mellette a "helye". Ennyi.

Emlékszem, tiniként is voltam rokon esküvőjén, konkrétan a vőlegényt nem is ismertem, mégis amikor meghívtak minket (engem és szüleimet) mondták hogy nem tudják van-e párom (egyébként akkor nem volt), de ha van természetesen jöjjön ő is. Mert így szokás! Legalábbis normális helyen... nem is értem azokat akik azt írják, hogy örüljek hogy meghívtak... normálisak vagytok ti egyáltalán? Bár tudom, itt gyakorin az a menő, hogy mindenkivel szakítsuk meg a kapcsolatot,ne segítsünk senkinek, tojjunk le mindenkit, "ha nem a házastársad, akkor az egy senki". Bár máshol meg azt írja mindeki hogy a papír nem számít...

2019. nov. 28. 10:15
 107/136 anonim ***** válasza:
92%
Te keptelen vagy felfogni ugye? Te egy SENKI vagy neki, ok meg a szulei akkor is ha elvaltak! A nagy napjan a SZULEIVEL akar egy asztalnal vacsorazni nem az apja nelkul mert az idegesito szukaja hiszti rohamot kap ha van koztuk ket meter tavolsag. Ha 100 an leirjuk , hogy nincs igazad te akkor is ugy gondolod a masik 100 az idiota es nem te
2019. nov. 28. 10:52
 108/136 anonim ***** válasza:
92%
Úristen te ennyire primitív vagy? Ez nem a szülőkről szól! Meg nem is arról hogy téged feltekennye tegyen a lánya. Mert úgy csinálsz mintha ez arról szólna hogy a lány össze akarja hozni őket újra. Közben meg csak egy helyen akarja látni a szüleit. Neki akkor is ugyanúgy a szülei ha már elvaltak ezt emeszd meg. És ez az ő napja. Joga van úgy ültetni bárkit ahogy akar. Ha nem tetszik mond meg neki a szemébe. Ugye arra már nem futja a nagy szadbol?
2019. nov. 28. 11:03
 109/136 anonim ***** válasza:
89%
Add ezt elő a menyasszonynak. Kíváncsi vagyok mit fog reagálni.:D
2019. nov. 28. 11:04
 110/136 anonim ***** válasza:
93%

Úgy érzem a kérdező nem ilyen válaszokat várt.:D

Nyilván azt szerette volna, ha mindenki leírja hogy a kiakadása jogos és egy emberként bele lehetett volna szállni a lányba hogy mennyire nem normális, amit csinál. Hát ez nem jött be.

2019. nov. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!