Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom lánya ezt az ülésrendet...

Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!

Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.

Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!

2019. nov. 26. 23:05
 111/136 anonim ***** válasza:
86%

Mondd meg a csunya gonosz lanynak, hogy az o eskuvojen nem ulhet az apukajaval es az anyukajaval egy asztalnal mert mar pedig teged negy eve tologat az apja neked jogod van ahhoz hogy mindig tiz centire legyel tole meg amugy is milyen mar hogy leul a volt felesege melle hat az megcsalas! Meg milyen buta hat az eskuvojen ne uljon a szuleivel uljon a tanukkal hiszen te meg csak ilyet lattal akkor mas nem is letezik!

Felhaborito hogy gondolta, hogy az eskuvojen a szuleivel akar ulni mit kepzel magarol?!

Ez megfelelo valasz kerdezo? :Dd

Oszinten szolva, nem halsz bele ha a kuropajtid masfel oran keresztul egy meterre lesz csak toled. Vagy ennyire eletkeptelen vagy egyedul?

Parommal ha elmegyunk bulizni, van hogy azt se latjuk hol a masik ugy elkallodunk a sajat barati tarsasagunkal. Kell neha az "en ido" nem kell mindig a masikon logni

2019. nov. 28. 11:40
 112/136 anonim ***** válasza:
88%

Neked aztán nagy baj van az értelmi gondolkodásoddal az biztos.

Millióan leírták már az igazukat,de te még mindig csak a magad észjárásával vergődsz,szánalmas...ennyire nem érteni és felfogni a lényeget no komment.

2019. nov. 28. 13:12
 113/136 anonim ***** válasza:
96%

"az a fura hogy a 12 éve elvált szülőket, akik azóta nem is beszéltek egymással, bekényszerítik egymás mellé, holott nem is akarnak egymás mellett ülni,"

Sz*r ügy. Anno összehozták azt a gyereket, úgyhogy azért pár órát még kibírnak egymás mellett ülve.

Egyébként honnan veszed, hogy ennyire nem akarnak egymás mellett ülni? Szerintem értelmes felnőtt ember, akármilyen sárdobálással vált el 12, azaz TIZENKETTŐ ÉVE, (főleg ha már mindkettőnek új párja van, tehát elméletileg tovább lépett mindkettő), egyáltalán nem hisztikézik azon, hogy az egykori párja mellett kell ülnie a gyereke kedvéért 3 órát.

2019. nov. 28. 14:24
 114/136 anonim ***** válasza:
90%

Ritka hisztis tyúk vagy. 4 éves kapcsolatnál még nem verném magam ennyire, pláne egy vén faszival.

Azt mondod, hogy akinek párja van, mellette a helye. Oké. A menyasszonynak meg szülei vannak, tehát mellette a helyük, ha elváltak 12 éve, ha nem. Ha van új párjuk, ha nem. Ha akarnak egymás mellett ülni, ha nem. Ez most nem az aktuális párok napja, hanem a fiatalpáré. Ha az ex feleség kibírja az aktuális pasija nélkül, neked is ki kell. Ő gyanítom, nem toporzékol hisztis, elkényeztetett kislány módjára, mint te.

Egyébként ha lesz majd gyereked, remélem semmibe sem vesz majd az esküvőjén téged, hiszen csak az anyja vagy, nem számítasz. Ülhetsz hátul is nyugodtan, mint szülő. De már előre látom, hogy akkor meg ezen hisztizel majd.

Ja, és egyébként nem kötelessége meghívni az aktuális barátnőt a menyasszonynak. Meghívhatja, de nincs rá törvény, hogy kötelező. Mondhatta volna azt is, hogy te nem illesz a vendégek közé, mint pár éve tartó kúró pajtija az apjának, akiből korántsem biztos, hogy végleges pár lesz. Ugyanezt eljátszhatta volna az anyja pasijával is, és akkor szépen otthon maradtok a pcsába. Így inkább érezd magad megtisztelve hisztizés helyett, hogy egyáltalán gondolt rád is. A nagy mellényt meg nyugodtan vedd le.

2019. nov. 28. 14:50
 115/136 anonim ***** válasza:
93%

“ És igen, ha valakinek párja van, mellette a "helye". Ennyi.”

Nem. Nem ennyi, hiába vergődsz. Az esküvőn az van, amit az ifjú pár akar. Ha olyanjuk van, a szülőket sem kötelesek meghívni vagy épp lagzit se tartanak. Majd a te esküvődön minden úgy lesz, ahogy te óhajtod.

Ha én 4 éve lennék egy gyerekes férfival, és a lánya meghívna a saját esküvőjére, megtisztelőnek érezném, hogy velem is meg akarja osztani élete egyik legfontosabb napját. A pofám leszakadna, ha még én kezdenék követelőzni. Tudod, ez nem szálloda meg étterem, hogy mindenben a vendégnek legyen igaza, és ki kelljen nyalni a hátsóját.

Az meg, hogy a párt is meg SZOKÁS hívni, NEM azt jelenti, hogy KÖTELEZŐ is! Bár lehet, hogy csak az apukáját nem akarta megbántani a menyasszony, mert fel nem foghatom, hogy egy ilyen undorító, sunyi, irigy, féltékeny nőszemélyt miért akarna egyébként ott tudni az ünnepségén.

2019. nov. 28. 17:10
 116/136 anonim ***** válasza:
84%
Te szerencsétlen kis... örüjjé hogy egyáltalán ott lehetsz. A lány életében egy nagy büdös senki vagy. Ha nem tetszik ne menj el,hisztizz otthon annak akit érdekel. Vagy legyen nagy a pofád a lány előtt de ahhoz papír vagy mi?!
2019. nov. 28. 17:12
 117/136 anonim ***** válasza:
96%
A logikádból kiindulva a parod temetésén is a párod mellett akarsz majd lenni.
2019. nov. 28. 17:14
 118/136 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez a kérdés egy nagy kamu, amit azért írt ki ez a szerencsétlen, mert full unalom az egész élete, és legalább az szórakoztatja, hogy az emberek egymásra licitálva szapulják őt. Minden benne van amire ugrik a birka nép: nagy korkülönbség, nyomulós idegbeteg nő, gusztustalan stílus, rosszindulatú "mostoha".

... azonban egyre nyomorultabb emberekkel sikerül találkoznom, és saját szememmel látom, milyen bolondok járnak köztünk. Úgyhogy még igaz is lehet.

2019. nov. 28. 18:38
 119/136 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy az nem megoldás, hogy menyasszony, anyuka, apuka, te...? Ha már ennyire nem mindegy és neked ott a helyed...
2019. nov. 28. 21:42
 120/136 anonim ***** válasza:
74%
#119 és tíz év múlva hogy fog kinézni az esküvői képeken, hogy "látod, kislányom, itt vagyok én, itt van apád, itt a Mari mama, itt a Tomi papa, itt meg a nő, akit a Tomi papa akkoriban dugott"?
2019. nov. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!