Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?
Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!
Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.
Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!
Nagyon bunkó itt vele majdnem mindenki. 🤣
Nem is válaszol senkinek ti meg itt oltogatjátok🤦🏽♀️🤣
Ne legyél önző, ez a nap nem rólad szól. Bírd ki, mint egy normális felnőtt ember! Ez a lánya nagy napja, nem a tiéd. A saját esküvődön majd úgy lesz minden, ahogy te szeretnéd.
Nekem mondjuk az is megfordult a fejemben, hogy te csak baromi irigy vagy, mert valószínűleg az idősebb párod nem fog már elvenni, neked nem lesz ilyen napod, de vágysz rá. Tedd túl magad rajta, vagy ha nem megy, beszéljétek meg, hogy neked fontos lenne. Másét meg ne rontsd el. Ha rólad lenne szó, te lennél a legjobban felháborodva.
Kár ezen ennyit rugózni. Csak egy fél vagy kevesebb az egész, nem érdemes ilyen apróságon felkapni a vizet.
Nem fognak attól újra összejönni, hogy egymás mellett ülnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!