Párom lánya ezt az ülésrendet tervezi az esküvőre, normális ez? Jogos a kiakadásom?
Előre is bocsánat ha nagyon kiakadok, de elég ideges vagyok!
Párom lánya (25 éves) úgy tervezi az esküvőjén az ülésrendet, hogy velük a főasztalnál nem a tanúk fognak ülni ahogy szokás, hanem a szülők! Oké, a völegény szülei együtt vannak, na de az ő szülei elváltak kb 10 éve! És csak két hely lesz, anyuka és apuka. Engem, az apuka párját pedig beültetnek az anyuka párja mellé! (Plusz a tesók mellé). Én ezt így nagyon furcsának találom, páromnak meg is mondtam, a lányának nem. 4 éve vagyok együtt az apjával, és jó nagyon a kapcsolatunk a lánnyal, mert közel egy idősek vagyunk, de ezt nem merném mondani neki mert attól karakánabb jellem sokkal. De lehet ez ellen bármit is tenni? Anyuka is már vagy 8 éve együtt van a párjával, gondolom ő is inkább mellette ülne mint az exférje mellett. Párom annyit mondott hogy ő is inkább mellettem ülne, de tudom milyen a lány, úgysem tudjuk megváltoztatni a véleményét.
Tudom, hogy ez a lány esküvöje, és úgy kell mindennek lenni ahogy ő akarja, de szerintem ez nagyon nem normális!
Szolnok megye
Foasztalnal ul a par es az edesszulok, nagyszulok, keresztszulok. Nekunk ott ult meg a testverem is aki 6 eves.
Sok esküvőn voltam már életemben és a szülők mindig az ifjú pár oldalán ültek! Hiába voltqk a szülők elválva ez ott nem számít mert ez az ők napjuk és nyilván a szüleik akik felnevelték lesznek mellettük.
Ez teljesen rendben van igy. A tanuk nem igazán szoktak ott ülni,nem tudom ezt hol láttad.
normális, nem jogos.
Erre az esküvőre a menyasszony elsősorban a családját várja, másodsorban a párokat.
Ha nem családtag lenne, akkor mennétek párban
Azt állítod voltál már néhány esküvőn ahol a tanuk ültek az ifjú pár oldalán,és a tanuk párjai?!? Mivaaan?
A tanukat még el is hinném de hogy még a tanuk is viszik a kutyájukat macskájukat is lassan már,az sok. Ilyen nincs.
Esküvőszervező vagyok,hidd el nagggggyon sok esküvőn vettem már részt (nagyváros) de soha nem a tanut ültették oda. Ez a pár nagy napja,nem számít hogy elváltak-e a szülők akkor is a szülők ültek az oldalukra. És az elvált szülőknek hiába van párja,azoknak meg kell érteni (általában meg is értik) hogy nekik ott és akkor nincs helye. Nem magadat hanem az ifjú párt kell nézni,ez az ők nagy napjuk nem a tiéd. Nyilván ugy dönt ahogy akar,akár egy havert vagy egy hajléktalant is odaültethet magához ha ő azt akarja,senki nem szólhat bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!