Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti meglátogatnátok apátokat a...

Ti meglátogatnátok apátokat a kórházban?

Figyelt kérdés
2 éves koromban lemondott rólam. Az új családja kiutált. Neki nem volt igénye/kedve velem nélkülük találkozni. Sosem volt egy jó szava sem hozzám csak kritizálni tudott. Pedig nem szolgáltam rá. Azt hiszem azért van ez mert anyámat látja bennem akit gyűlöl. Így 2 éve megszakítottam vele a kapcsolatot. Csak 1-1 emailt váltunk ritkán. Pár hét múlva meg fogják műteni. Nem életmentő beavatkozás, csak 3 napot lesz elvileg kórházban. Nem tudom mit csináljak. A felsége biztos ott lesz. Vele semmiképp nem akarok találkozni. Mert kiborítana. Nem tudom egyáltalán be kéne e mennem, vagy csak hívjam fel hogy van?
2019. szept. 5. 14:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is halálos beteg, akkor végképp nem látogatnám meg ezek után. Látogassa csak az phina...
2019. szept. 6. 01:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

*csak az új

ez kimaradt

2019. szept. 6. 01:37
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Hogy vagy egyáltalán képes azok után is szeretni ezt az embert, hogy így bánt veled? Nem gondolod, hogy elsősorban ezen kellene változtatnod?
2019. szept. 6. 11:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy emiatt nekem kellene szégyenkeznem. Úgy hogy az apám, és még emlékszem arra mikor pici koromban játszott velem és minden tökéletesnek tűnt. És reménykedem, hogy egyszer majd megváltozik, persze már tusom, hogy nem fog. De a remény még nem halt ki belőlem. De az utóbbi időben már vigyázok magamra és nem hagyom, hogy fájdalmat okozzon. Aki meg olyanokat írt, hogy nyúljam le pénzzel. Azért szeretnék még tükörbe nézni a jövőben is.
2019. szept. 6. 13:15
 25/28 anonim ***** válasza:
69%
Nem azt mondtam, hogy szégyenkezned kellene miattad, de a saját mentális egészséged érdekében ideje lenne érzelmileg teljes mértékben függetlenedned minden olyan embertől, rokonokat beleértve, aki semmit nem ad hozzá az életedhez, hanem csak bánt és elvesz belőle. Amíg reménykedsz, addig szenvedni fogsz, de ha ezt akarod, kedves egészségedre.
2019. szept. 6. 14:01
 26/28 A kérdező kommentje:
Nyilván ezek remekül irányítható dolgok. Ha így lenne akkor nem lenne senki szomorú maximum ha megbetegszik.
2019. szept. 6. 16:49
 27/28 anonim ***** válasza:
20%
Biológiailag az apád ő, de ennél komolyabb rokoni szálat nem látok az írásod alapján. Érzelmileg semmi közöd ehhez az emberhez. Mit akarsz tőle?? Hagyd békén!!
2019. szept. 6. 20:00
 28/28 A kérdező kommentje:
Azért álljon már meg a menet. Nem kéne úgy beszélni velem mintha zaklatnám!
2019. szept. 6. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!