Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mindig ott lennél vele a...

Te mindig ott lennél vele a kórházban?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy felnőtt, huszonéves gyermeked, aki valami miatt kórházba kerül hosszabb időre (műtét vagy baleset), akkor végig ott lennél vele, még akár az éjszakát is bent töltenéd, ameddig csak ott van, vagy csak látoganád és mindennap vagy pár naponta 1-2 órát lennél ott?

2019. márc. 16. 13:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha én lennék a beteg akkor hülyét is kapnék ha 0-24 velem lenne valaki. Pedig nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Plusz éjszaka nem tudna pihenni se.
2019. márc. 16. 13:59
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Felnőttel nem is kell, és nem is lehet éjszakára ott maradni. Abszurd. Már a kulcsszavaid között is furcsa volt a "gyerek" szó. Te ki vagy a történetben?
 3/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Semmi értelme nem lenne.
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez attól is függ, hogy mi baja. Nyilván más érzelmi töltete van, ha súlyos műtéte van és állapota kritikus, vagy esetleg kisebb probléma. Nyilván munka után bent lennék vele jó pár órát
2019. márc. 16. 14:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt, ki mit tenne egy ilyen esetben.
2019. márc. 16. 14:01
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Látogatnám és mindennap vagy pár naponta 1-2 órát lennék ott.

Remélhetőleg egy nappal a műtét után már fel tud kelni, el tudja látni magát. Addig van szüksége több segítségre.

Amúgy ha nem haldoklik az illető, vagy nem kisgyerek, akkor szerintem nem is engednék. Szépen is néznénk ki, ha egy 6 ágyas kórteremben mindenkinél éjjel-nappal hozzátartozó lenne. Van látogatási idő.

No meg, aki dolgozik, az eleve nem tudom, hogyan oldaná meg.

2019. márc. 16. 14:02
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Én a beteg voltam. Minden nap jöttek a szüleim. Rájuk is voltam szorulva mert nem tudtam egyedül enni, mosakodni, a nőverek nem segítettek semmit. Sok dolog is kellett. Ehető étel, tiszta ruha, gyógyszerek, tisztasági kendő, wc papír stb. Szóval jól jött, hogy jöttek pár órára. De elég volt arra az időre amíg segítettek amiben kellett. Mert utana szükségem volt a pihenésre, vizitek voltak és a többi beteget is zavarta volna ha egész nap ott vannak. Bent aludni nem lehet. Van egy látogatási idő. Ahol én voltam 11-19 óráig de más kórhábam pl. Csak 16-18 ig. Az mondjuk nagyon szűk vilt. Ott egész nap nem ettem mert a nővérek ott sem segítettek és nem tudtam a tálcát egyedül az ölembe venni. Meg azért a bent alvás az ciki is lenne és értelmetlen. Mert jó esetben a beteg is alszik. Ha kivan lelkileg lehet kérni a kórházban pszichológust is. Én kértem bár sok értelme nem volt. De hátha máshol jobbat fog ki valaki.
2019. márc. 16. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Mostanába elég sürün vagyok a korház vendége. utoljára 5 éve volt egy komolyabb balesetem,műtétem stb stb. Minden nap bejöttek a szüleim hozzám, végig ott voltak,amit le nem telt a látogatási idő. sőt idén is lesz műtétem,akkor is bejönnek.Szerintem az égtt világon smmi gond nincs ezzel.
2019. márc. 16. 14:16
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Még annyi, hogy mikor már nem voltam ágyhoz kötve mondtam, hogy nem jöjjenek minden nap mert már el tudtam látni magam.
2019. márc. 16. 14:17
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
Én voltam kórházban, de nem voltam nagyon magamnál, mosdóig is nehéz volt elmennem, de anyukám végig ott volt és mindenben segített. Én örültem, hogy valaki mindig ott van mellettem.
2019. márc. 16. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!