Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te meg tudnád bocsájtani ezt...

Te meg tudnád bocsájtani ezt az édesanyádnak? (Ha ebben a helyzetben lennél. ) Megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Az anya megszüli a lányát, majd a férjét és a (fél éves) lányt is hátra hagyja egy új pasi és "élet" miatt és elköltözik messzire. Majd évek múlva keresi a lányát...ezek után.
2017. nov. 23. 19:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Én nem bocsájtanám meg.
2017. nov. 23. 19:03
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Ezt annak kell tudnia éreznie eldönteni akivel ez megesett.

Könnyű rávágni nem bocsátanám meg..

Én sosem lettem volna képes elhagyni a gyermekemet.sajnos sokan megteszik. Nagy hibát elkövetve ezzel.

Van aki megbocsátja és van ki ne..

2017. nov. 23. 19:07
 3/24 anonim ***** válasza:
70%
Én nem. Akkor maradjon csak a dugópajtival, de ahogy félévesen leszart, ne is keressen.
2017. nov. 23. 19:09
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ez kicsit mas teszta mint a kerdes amit feltettel.Nekunk apam lepett le. 2 eve az erettsegim utan egy masik no miatt elvileg. Nem mondom hogy nem bocsajtanam meg, de mivel marcius ota le se szar nrm is latogat (mar nem Anyaval es tesommal lakom.) Igy rn is ugyan ugy beleszarok. Haragszom ra, de nem tudom megbocsajtanek-e.
2017. nov. 23. 19:15
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Sot, tesomat sem latogatja es anyagilag sem erzelmileg nem tamogatja....kb 6 eve.... Most ocsem 12 eves lesz decemberbe.En 21 vagyok. Bocsi az ekezet hianya miatt.
2017. nov. 23. 19:17
 6/24 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ez teljes mértékben az előzményektől függ.
2017. nov. 23. 19:26
 7/24 anonim ***** válasza:
56%
A leírtak alapján nyilván mindenki rögtön elítéli az anyát. Egy végtelenül önző és felelőtlen döntés volt, amit meghozott, de nem ismerjük az illetőt. Egy ember néhány év alatt rengeteget tud változni és valószínűleg, ha keres megbánta amit tett. Tudom, hogy ez nem egy olyan dolog ami felett szemet lehet hunyni. Azt sem tudjuk, hogy te milyen ember vagy. Mennyire vagy megbocsátó és mennyire iteled el édesanyádat emiatt. Igazából ezt neked kell eldöntened, hiszen teljesen mindegy, hogy mi mit írunk ide. Senki sem dönthet helyetted, te érzed.
2017. nov. 23. 19:30
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Talán nehezen, de idővel én igen..
2017. nov. 23. 19:52
 9/24 anonim ***** válasza:
46%
Számomra halott lenne.
2017. nov. 23. 20:04
 10/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudnám megbocsátani, ugyanis a tettére NINCS elfogadható magyarázat. Már eleve azért kitagadnám, hogy apámat megcsalta, nemhogy engem elhagyott. Megmondanám, hogy takatodjon vissza a f..zhoz, ami fontosabb volt még a saját gyerekénél is. Lehet bele is rúgnék egyet útravalónak.
2017. nov. 23. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!