Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te meg tudnád bocsájtani ezt...

Te meg tudnád bocsájtani ezt az édesanyádnak? (Ha ebben a helyzetben lennél. ) Megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Az anya megszüli a lányát, majd a férjét és a (fél éves) lányt is hátra hagyja egy új pasi és "élet" miatt és elköltözik messzire. Majd évek múlva keresi a lányát...ezek után.
2017. nov. 23. 19:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
Hasonló szituban voltam én és testvéreim. Anyám és apám elváltak, apámnak ítéltek minket. Anyám anyagilag nem járult a nevelésünkhöz. Apám vitt hozzá rendszeresen pár évig, aztán eltűnt anyám évekre. 10 éve kábé került elő, meglátogattam, azt hittem, megbocsátottam, de tévedtem. Nem tartottuk a kapcsolatot, nem keresett igazán ő se. Én külföldre költöztem. Pár éve nekem esett, hogy miért nem keresem. Én meg elmondtam neki, hogy az az 5 éves kislány is akarta volna az anyját...kár, hogy az anyja nem akarta őt. Lett másik két fia...velük elvolt. Nem tudom megbocsátani, egyszerűen nem megy. Azóta nem keres, én sem őt. Azt hiszem, nem érzek iránta semmit. Se szeretetet, se gyűlöletet, de még sajnálatot sem. Semleges számomra. Ő csak az a nő, aki megszült. (Most azon vagyok, hogy legalább én ne kövessem el ezt a hibát. Boldog párkapcsolatban és családban élünk 2 kislányunkkal-7 és 3 évesek)
2017. nov. 23. 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Soha.
2017. nov. 23. 20:41
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

hány éves volt az anya, mikor elhagyta a gyerekét? 20 vagy 30? nem mindegy.

Meghallgatnám egészen biztosan.

Ma már én is sokmindent máshogy csinálnék, mint ahogy a múltban tettem. Gondolom, sokan vannak ezzel így.

2017. nov. 23. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
"Az anya megszüli a lányát, majd a férjét és a (fél éves) lányt is hátra hagyja egy új pasi és "élet" miatt és elköltözik messzire. " - ez így egy nagyon hiányos történet, szinte 0 esély van az 1 éve még dúl a love, esküvő, közös baba, közben terhesen-szülés után közvetlen összejön valakivel, egymásba szeretnek, és le is lép az illetővel. Már csak azért is, mert terhesség és szoptatás alatt kb minden női hormon ez ellen dolgozik...
2017. nov. 23. 21:02
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Hát, legalább meghallgathatnád, hátha megbánta.

Egy közeli barátomnak az apja lépett le két kisgyerek mellől, aztán most már keresi a már huszonéves gyerekeit, a barátom azt mondta, "fel szoktam venni neki a telefont, mert ha nem tenném, én is olyan lennék, mint ő". Viszont a húga nem akar tudni róla.

2017. nov. 23. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
42%

"hány éves volt az anya, mikor elhagyta a gyerekét? 20 vagy 30? nem mindegy. "

Mert az rendben van, ha 20 évesen hagyta el ? Nincs rendben az sem ! Szóval dehogyis nem mindegy hány évesen hagyja el, kedves árulkós majom válaszoló.

2017. nov. 23. 21:20
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Semmi sem fekete-fehér, ahogy gondolom ez se. Apukának is biztosan van vaj a füle mögött, max nem dicsekszik vele.
2017. nov. 23. 22:19
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem
2017. nov. 23. 23:58
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként a gyik-en már tényleg nem a % számít. Minél értelmesebb, erkölcsösebb valaki, annál jobban le van húzva. Főleg azokban a témákban, ahol női többség van. Ezt már rég megfigyeltem.
2017. nov. 24. 07:59
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2017. nov. 24. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!