Mit tennél, ha a 15-16 éves gyerekednél derülne ki, hogy elcserélték a kórházban?
Hát, elég nehéz lenne elfogadni a helyzetet, de sajátomnak nyilván azt érezném, amelyiket felneveltem. Ettől függetlenül megkeresném a másik családot, mert nyilván ők is szeretnék látni a vér szerinti gyereküket, ahogy én is az enyémet. Bármiben számíthatna rám a vér szerinti gyerekem is, ha segítségre van szüksége.
Itt az igazán nehéz kérdés az lenne, a gyereknek mikor és hogy mondanám el. Mert pont ebben a sérülékeny életszakaszban nem lenne jó ötlet, viszont hazudni se tudnék neki, és bármikor véletlenül kiderülhet pl. vércsoportból...
Mégis hogyan derült ki?Elõször felmérném, hogy milyen családban vagyok most, mindenféle szempontból.Aztán törném a fejemet,milyen lehet az igazi családom.Viszont az biztos,hogy ugy fejbe vágna, hogy megszólalni sem tudnék.De csakis akkor,ha normális családban nõttem fel.
Nekem is lett mondva,hogy el lettem cserélve a születésemkor és utána vissza lettem cserélve.Sokszor gondoltam már arra,hogy vajon igaz-e hogy vsszacseréltek mert a testvéreimhez nem nagyon hasonlitok sem arcra, se természetre.
Felvenném vele a kapcsolatot, ha akarja, megismerkednénk. De vissza már nem cserélném őket.
Nem tudom láttad-e vagy érdekel, de van egy sorozat: Switched at Birth, én nagyon szerettem.
semmit
neveltem szoptattam játszottam vele költöttem rá és elsősorban szeretem !
így marad nálam és ezt a tényt én tuti nem mondanám el neki
ez rosszabb mint az örökbe fogadás
Semmit, továbbra is a jelenlegit tekinteném a sajátomnak. Most 11 éves.
Persze biztos fel lennék baszódva :D
Felvenném vele a kapcsolatot és később, ha minden körülmény alkalmas, visszacserélném.De persze a másikat is gyermekemként szeretném tovább.Szóval, ezentúl két gyermekem lenne.Nagyon nehéz lenne biztosan a csere, de mégis a saját gyermekem az, aki örökölte a külső, belső tulajdonságainkat, ő rendeltetett nekem, akkor is, ha a korháziak hibáztak.
De akkor lenne a csere, amikor már a gyerekek is képesek elfogadni a helyzetet.Itt egyedül a másik szülő lehet gond, ha egész mást akar.Meg nyilván a nevelésének már megvan a hatása...Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!