Mit tennél, ha kiderülne, hogy 10 éve elcserélték a gyermeked a kórházban?
Hatalmas sokk lenne. De nem én vagyok a legfontosabb ilyenkor sem, hanem a gyerkőc(ök). Felkeresném a másik családot és megbeszélném velük, mi legyen. Visszacseréről szó sem lehetne, de el se tudom képzelni a szitut.
Kérdező: csak nem ilyesmi történt veled?
Húúú, hát láttam erről egy filmet, akkor is azt gondoltam, nem lennék a helyükben, baromi nehéz helyzet.
Valószínű egyre többet agyalnék azon, hogy mi van a vérszerinti gyerekemmel. Aztán gondolom egyre jobban becsavarodnék és látnom kellene. Persze akit eddig sajátként gondoltam, ott nem hiszem hogy változnának az érzelmeim.
Ugye nem azért írtad ki a kérdést mert megtörtént?
Mindenképpen megkeresném a vér szerinti gyermekemet, és a családját. Ha látom hogy jó helyen él, tartanám velük a kapcsolatot. Ha rossz körülmények közt élne, vagy bántanák, mindenképpen magamhoz venném!
De nem mondanám el a gyerekeknek, csak ha úgy látom, muszáj magamhoz vennem a másik gyerekem is. Hiszen nekik is ugyanolyan trauma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!