Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tennél, ha kiderülne,...

Mit tennél, ha kiderülne, hogy 10 éve elcserélték a gyermeked a kórházban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Voltak erről filmek... Az egyetlen üdvözítő megoldás mindenkinek az lenne, ha a két család egy családként folytatná tovább az életét, ami alapból apnormális, úgyhogy így is, úgy is tönkremennének bele, hacsak nagy akaraterővel le nem győzik, a más esetben sokkal nagyobb jelentőségű, de itt mégis kisebb emberi késztetéseiket.
2011. márc. 20. 13:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy film,igaz történet pont erről szólt. Arlena Twigg és Kimberly Mays. Ott az egyik ki8slány hosszú próbálkozások után született meg,és mivel az anya belehalt a szülésbe az apa nevelte egyedül. A másik egy sokgyermekes családba született,ám leukémiás lett és meghalt. Akkor derült ki h elcserélték anno a gyerekeket. felkutatták az apukát,és pereskedni kezdtek a kislányért. A film vége az lett hbár az igazi család megnyerte a pert,de a kislány boldogtalan volt,így visszavitték az apjához,de sok időt töltött az igazi családdal is.

Sztem ilyen esetben az a legjobb ha a gyerek akit nevelünk továbbra is velünk él,de megadjuk a lehetőséget h az elcserélt gyerekeket megismerjéák az igazi szülök,és a gyerek is a családot.

2011. márc. 20. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennél, ha valaki becsöngetne és azt állítaná, hogy a gyerek, akit te nevelsz, az övé és visszakövetelné? Közben pedig kiderülne, hogy az a kisbaba, akit te szültél, még a kórházban meghalt?
2011. márc. 20. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kíváncsi lennék a vérszerinti gyerekemre. De az eddig nevelt gyerekemről sem mondanék le. Vér ide-oda, ha 10 évig neveltem valaki mást, ő már életem végéig az én gyerekem lesz.
2011. márc. 20. 13:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Fúúúúú... fogalmam sincs. Ez nagyon nehéz. Asszem azt tenném, hogy felkeresném a másik családot... ha ők egyetértenek, akkor elárulnánk a gyerekeknek is, hogy mi a szitu, és megpróbálnám velük rendszeresen tartani a kapcsolatot, hiszen mégiscsak az én véremről van szó, de azt a gyereket asszem nem lennék képes feladni, akit 10 évig neveltem, és akihez hozzánőtt a szívem. De persze az az egyik legnagyobb buktató, hogy a másik anya mit gondol a dologról. Mindenesetre, persze, az lenne a legmegnyugtatóbb érzés, ha mindkettőt nevelhetném tovább is, de akkor meg egy vagy két életet tennék tönkre... hogy volt gyerek, aztán nincs.

Remélem, ilyenben nem lesz részem...

2011. márc. 20. 13:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés...

Valószínüleg én is felkeresném a másik családot, a gyereket akit 10 évig neveltem szeretném továbbra is nevelni, de a saját gyerekemet rendszeresen látogatnám. Ezt persze a másik anyuka is megtehetné az én gyermekemmel, hisz akit neveltem, az pedig az ő gyereke.

2011. márc. 20. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
13:57es válasza nagyon tetszik, én is ezt tartom jó megoldásnak!
2011. márc. 20. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Nalam szerencsere nem derulhet ilyen ki, mert egy pillanatra sem engedtem el magamtol. Igy 100%-ig biztos vagyok, h az enyem.
2011. márc. 20. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem tennék semmit a gyerekekben örök törést okozna ha ezt megtudnák megnézném a gyereket titokban de nem túrnám fel a gyerek életét alapos indok nélkül, a rendszeres látogatás se müködne mert örökös konfliktus lenne belőle.
2011. márc. 20. 22:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti, hogy semmit sem tennék. Egyrészt, tönkretenné annak a gyereknek az életét, akit eddig a gyerekemnek hittem, és ő engem az apjának. Eléggé pocsék lenne a gyereknek.

A másik, hogy nem kutatnám a vér szerinti gyerekemet. Neki is éppen ugyanolyan lelki törés lenne, és nagy eséllyel tönkretenném a teljes családi életet, hiszen a másik gyereknek (dacára, hogy az én génjeimet hordozza) azok az emberek a szülei, én pedig egy idegen, aki betolakodik, elmondja neki, hogy anyu és apu nem anyu és apu, csak egy baleset miatt nem a szüleivel élt 10 évig, tökmindegy, mit hitt.

Ez az oldal még félelmetesebb szerintem.

Most te mit szólnál, ha a másik család tudná meg hamarabb, és egyszer csak, 10 év boldog családi élet után berobogna egy tök ismeretlen férfi és nő, hogy hopp, az a mi gyerekünk, és hoznának egy tök ismeretlen gyereket, hogy no, ő meg a tied?

2011. márc. 26. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!