Mit tennél, ha kiderülne, hogy 10 éve elcserélték a gyermeked a kórházban?
Volt egy film,igaz történet pont erről szólt. Arlena Twigg és Kimberly Mays. Ott az egyik ki8slány hosszú próbálkozások után született meg,és mivel az anya belehalt a szülésbe az apa nevelte egyedül. A másik egy sokgyermekes családba született,ám leukémiás lett és meghalt. Akkor derült ki h elcserélték anno a gyerekeket. felkutatták az apukát,és pereskedni kezdtek a kislányért. A film vége az lett hbár az igazi család megnyerte a pert,de a kislány boldogtalan volt,így visszavitték az apjához,de sok időt töltött az igazi családdal is.
Sztem ilyen esetben az a legjobb ha a gyerek akit nevelünk továbbra is velünk él,de megadjuk a lehetőséget h az elcserélt gyerekeket megismerjéák az igazi szülök,és a gyerek is a családot.
Fúúúúú... fogalmam sincs. Ez nagyon nehéz. Asszem azt tenném, hogy felkeresném a másik családot... ha ők egyetértenek, akkor elárulnánk a gyerekeknek is, hogy mi a szitu, és megpróbálnám velük rendszeresen tartani a kapcsolatot, hiszen mégiscsak az én véremről van szó, de azt a gyereket asszem nem lennék képes feladni, akit 10 évig neveltem, és akihez hozzánőtt a szívem. De persze az az egyik legnagyobb buktató, hogy a másik anya mit gondol a dologról. Mindenesetre, persze, az lenne a legmegnyugtatóbb érzés, ha mindkettőt nevelhetném tovább is, de akkor meg egy vagy két életet tennék tönkre... hogy volt gyerek, aztán nincs.
Remélem, ilyenben nem lesz részem...
Nehéz kérdés...
Valószínüleg én is felkeresném a másik családot, a gyereket akit 10 évig neveltem szeretném továbbra is nevelni, de a saját gyerekemet rendszeresen látogatnám. Ezt persze a másik anyuka is megtehetné az én gyermekemmel, hisz akit neveltem, az pedig az ő gyereke.
Én tuti, hogy semmit sem tennék. Egyrészt, tönkretenné annak a gyereknek az életét, akit eddig a gyerekemnek hittem, és ő engem az apjának. Eléggé pocsék lenne a gyereknek.
A másik, hogy nem kutatnám a vér szerinti gyerekemet. Neki is éppen ugyanolyan lelki törés lenne, és nagy eséllyel tönkretenném a teljes családi életet, hiszen a másik gyereknek (dacára, hogy az én génjeimet hordozza) azok az emberek a szülei, én pedig egy idegen, aki betolakodik, elmondja neki, hogy anyu és apu nem anyu és apu, csak egy baleset miatt nem a szüleivel élt 10 évig, tökmindegy, mit hitt.
Ez az oldal még félelmetesebb szerintem.
Most te mit szólnál, ha a másik család tudná meg hamarabb, és egyszer csak, 10 év boldog családi élet után berobogna egy tök ismeretlen férfi és nő, hogy hopp, az a mi gyerekünk, és hoznának egy tök ismeretlen gyereket, hogy no, ő meg a tied?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!