Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti meglátogatnátok apátokat a...

Ti meglátogatnátok apátokat a kórházban?

Figyelt kérdés
2 éves koromban lemondott rólam. Az új családja kiutált. Neki nem volt igénye/kedve velem nélkülük találkozni. Sosem volt egy jó szava sem hozzám csak kritizálni tudott. Pedig nem szolgáltam rá. Azt hiszem azért van ez mert anyámat látja bennem akit gyűlöl. Így 2 éve megszakítottam vele a kapcsolatot. Csak 1-1 emailt váltunk ritkán. Pár hét múlva meg fogják műteni. Nem életmentő beavatkozás, csak 3 napot lesz elvileg kórházban. Nem tudom mit csináljak. A felsége biztos ott lesz. Vele semmiképp nem akarok találkozni. Mert kiborítana. Nem tudom egyáltalán be kéne e mennem, vagy csak hívjam fel hogy van?
2019. szept. 5. 14:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Én alapból nem is tartanám ezzel az emberrel a kapcsolatot semmilyen formában, ez nem apa, hanem maximum spermadonor. Ennek megfelelően nem látogatnám meg, nem hívnám fel, nem erőlködnék, minek?
2019. szept. 5. 14:25
 2/28 anonim ***** válasza:
63%

Én először csak felhivnám,aztán majd eldönteném,hogy bemenjek-e.

Talán ha azt mondaná,hogy szeretne látni akkor igen.

2019. szept. 5. 14:26
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2019. szept. 5. 14:29
 4/28 alletta ***** válasza:
73%
telefonon érdeklődnék hogyléte felől.
2019. szept. 5. 14:36
 5/28 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút nem foglalkoznék vele, sem amikor kórházban van, sem máskor
2019. szept. 5. 14:37
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem látogatnám meg, ő sem volt kíváncsi rám soha, pedig én is voltam beteg.
2019. szept. 5. 14:53
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha 2 éves korodban lemondott rólad, akkor hogyan tudott kiutálni az új családja és hogyan tudott kritizálni apád?
2019. szept. 5. 15:03
 8/28 anonim ***** válasza:
39%
Én bemennek. Mar csak azert is, mert az apukad es szep dolgot tennel mindenek ellenere. Az h ő milyen, az az ő dolga, de te akkoris megteszed a magadet.
2019. szept. 5. 15:17
 9/28 anonim ***** válasza:
77%
Én nem mennék be. Még ha halálos beteg lenne, vagy valami, akkor esetleg, de így nem.
2019. szept. 5. 15:40
 10/28 anonim ***** válasza:
62%

“2 éves koromban lemondott rólam.”

Ez mit takar? Akkor költözött el anyukádtól? Vagy sosem éltek együtt, csak rá lettél tukmálva, de két év után feladta hogy erőltesse azt, amit sosem akart? Miért gyűlöli az anyukádat? Ki mesélte ezt neked és hány éves korodban? Mikor láttad őt újra? Te kerested fel? Ki hívott az új családjához, vagy hogy kerültél oda? Mit takar az, hogy ők kiutáltak? Ha emaileztek, akkor miért mondod azt, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot? Miért gondolod, hogy kiborítana ki a kórházban a felesége, ha csak ott álltok apád ágya mellett és érte aggódtok, miért hergeled magad előre?

2019. szept. 5. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!