Ti meglátogatnátok apátokat a kórházban?
Figyelt kérdés
2 éves koromban lemondott rólam. Az új családja kiutált. Neki nem volt igénye/kedve velem nélkülük találkozni. Sosem volt egy jó szava sem hozzám csak kritizálni tudott. Pedig nem szolgáltam rá. Azt hiszem azért van ez mert anyámat látja bennem akit gyűlöl. Így 2 éve megszakítottam vele a kapcsolatot. Csak 1-1 emailt váltunk ritkán. Pár hét múlva meg fogják műteni. Nem életmentő beavatkozás, csak 3 napot lesz elvileg kórházban. Nem tudom mit csináljak. A felsége biztos ott lesz. Vele semmiképp nem akarok találkozni. Mert kiborítana. Nem tudom egyáltalán be kéne e mennem, vagy csak hívjam fel hogy van?2019. szept. 5. 14:16
11/28 A kérdező kommentje:
Nem írtam le részletesen az élettörtenetem. Házasok voltak a szüleim. Apam babakoromban szeretőt tartott. Mikor snyám rajött elvált tőle. A lakast anyám vette munkahelyi hitelből. De apám megis el akarta perelni tőle. Miközben rólam azonnal lemondott. Nyilván anyám mesélte el. De apám is beismerte mikor rakérdeztem. 2 hetente vasarnaponkent volt lathatás. Így ismerhettem meg a fantasztikus családját. Miután nagykorú lettem már nem volt igénye, hogy találkozzon velem. Csak a "kötelező" ünnepeken való részvetel és feszenges volt ahol mindneki éreztette velem mennyire felesleges vagyok. Ennek nem láttam értelmét tovább. Mert sajnos a törtentek ellenére szeretem az apámat de már nem tudpk szembenézni vele, hogy ő nem. Volt már ilyen kórházas eset. Két szót alig tudtam vele beszélni mert a felesége meg mostohalánya a közelebe sem engedtek. Nem akartam jelenetet mert az apámnak lett volna rossz és ő volt a beteg. Amúgy ő meglátogatott mikor én voltam kórhazban. Momdjuk én az intenzíven voltam életveszélyben. De akkor még nem szakadt meg a kapcsolatunk. Azóta már igen. Ezért gondoltam, hogy illene bemennem. Meg sajnálom. Kórhazban lenni rossz. De ugyan akkor túl nagy kedvem nincs hozzá. :(
2019. szept. 5. 16:07
13/28 anonim válasza:
Benyelnék tőle egy kis pénzt,ha meg nem add hagynám úszni a saját mocskában.
14/28 anonim válasza:
Akkor se látogatnám meg, ha haldokolna. Mondjuk én rég megtanultam nem kötődni azokhoz akik nem szeretnek és rosszul bánnak velem, ezalól a családom se kivétel.
15/28 anonim válasza:
14.Azért se mennél be hogy lásd ahogy a szemében meghalni a reményt a halálos ágyán?
16/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ezt Neked kell eldöntened. Ha jobban lesz, kérdezd meg tőle e-mail-ben, hogy van, és akar-e veled találkozni. Ha nem, akkor sz@rd le. Aki lemond a gyerekéről az új muff miatt, az csupán nemző.
Én a helyedben már azért sem találkoztam volna vele, mert lemondott Rólad. Mondom ezt úgy, hogy 36 éves vagyok, hasonlóan "apám" volt, ezért soha nem is beszéltem vele.
17/28 anonim válasza:
15 Nem, ezért se mennék be. Minek? Onnantól kezdve, hogy kivágtam valakit az életemből teljes közönnyel állok hozzá. Ahogy egy idegenhez se mennék be, hozzá sem.
19/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok rosszat az apámnak. Mint írtam sajnos én szeretem őt és aggódom érte. Csak már én is sokat szenvedtem miatta meg a családja miatt és többet nem szeretnék. Nem kérdezem meg többet akar e találkozni velem mert egy évtizeden át könyörögtem a közös programokért találkozásért. Karácsonyra, születésnapra is mindig azt kértem menjünk el valahova együtt. Legalább üljünk be egy kávéra valahova beszélgetni vagy sétaljunk egyet. 10 év alatt háromszor volt hajlandó eljönni akkor is húzta a száját. Meg párszor átjött de akkor is mindig rohant, meg hívogatta a felesége, hogy hol van már pedig tudta, hogy nálam van. Nem emiatt a nő miatt hagyott el. Az még egy másik volt. Azzal nem is maradt együtt mert férje volt. Úgy derült ki hogy beállított hozzánk a férj. Teljesen értelmetlen volt az egész, hogy így ment tönkre a házassága. Azt hiszem nem megyek be. Majd előző nap írok neki és aztán lehet felhívom. Azért rossz érzés. Szeretnék is ott lenni meg írtózom is az egésztől egyben. Sajnos a remény hal meg utoljára. :(
2019. szept. 5. 20:05
20/28 A kérdező kommentje:
A "lemondott rólam" azt jelenti, hogy a válás során azonnal lemondott a gyermek nála való elhelyezéséről. Magyarán nem akarta, hogy vele éljek. De a lakásunkról nem mondott le. :) Nem tudom hogy gondolta, anyámmal hol fogunk lakni? A híd alatt? :)
2019. szept. 5. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!