Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Új gyerek miatt kirakni/elaján...

Új gyerek miatt kirakni/elajándékozni a már meglévő gyerek állatait?

Figyelt kérdés

Új gyerek születik a családba, és a "régi" gyerek kutyáját és macskáját szeretnék lepasszolni a szülők, mert azt mondták, hogy nem fognak hazahozni egy kisbabát állatok közé. Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Elköltözésre nincs lehetőségem, arra meg végképp nem, hogy az állataim kizárják az udvarra (főleg a macskát, mikor egész életében szobamacska volt). Nem tudom mit tegyek, nem lehet őket meggyőzni sehogy már hetek óta, az állataimat meg imádom, velük nőttem fel szinte, összetörnék teljesen, ha elszakítanák őket tőlem. A szüleim szerint csak állatok, majd veszek magamnak újakat, ha egyszer elköltözök.

Nagyon bánt a dolog, tényleg nem tudom már mit tegyek. Vagy kihez forduljak, rokonok közül senki nem tudott eddig segíteni.

2019. aug. 10. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
100%
78nál a pont.
2019. aug. 28. 16:04
 82/88 anonim ***** válasza:
16%
ha te 32 evi kulfoldon valo angol nyelvkornyezetben eltoltott elet utan ugy kommunikalsz magyarul ahogy en akkor majd esetleg erdekel a velemenyed. Ha nagyon akarnam irhanek nagybetukkel stb, ekezeteket viszont nem hasznalok mert amiota itt elek max. a kozossegi oldalakon irok magyarul gyakorlaskeppen. Olvasni szoktam magyarul de beszelni es irni csak nagyon ritkan es a 32 ev alatt mindossze egyszer jartam Mo on es szandekomban sincs menni tobbet. igy aztan kulonosebben nem erdekel a magyar irasmod se. viszont te ott elsz neked esetleg erdemesebb odafigyelni. mellesleg ha ilyen problemaid vannak akkor eleg unalmas lehet az eleted.
2019. aug. 30. 10:30
 83/88 anonim ***** válasza:
34%

UTOLSÓ!

Térdre ne boruljak előtted, hogy nem Magyarországon élsz? Képzeld, én sem, de mégis képes vagyok letölteni egy magyar nyelvű billentyűzetet. A mondat eleji nagybetűk pedig nem magyar nyelvtani sajátosság. Egyszerűen egy beképzelt majom vagy a "32 evi kulfoldon valo angol nyelvkornyezetben eltoltott elet utan". De be is fejezem a veled való társalgást, értelmetlen. Idézem neked Woody Allen-t, jó? "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Legyőztél. Nem süllyedek veled tovább, mert a te értelmi színvonalad max negativban mérhető. Nem kell válaszolni, törlöm a kérdést a kérdéseim közül, így hála az égnek nem kell többet a nyomorodat olvasnom.

2019. aug. 30. 11:06
 84/88 anonim ***** válasza:
86%
Tipikusan így viselkedik a buta ember. Megszűntek az érvei és még azt is bebizonyította, hogy lelkileg milyen szinten van. Jobb is, ha egyszerűen nem ír. Borzalmas olvasni, hogy kikkel kell osztozni a világon.
2019. aug. 30. 11:54
 85/88 anonim ***** válasza:
10%
szegeny 83 as.ha ennyit szurtel le a mondanivalombol akkor tenyleg nem erdemes (es nem is lehet ) veled kommunikalni.
2019. szept. 3. 11:23
 86/88 anonim ***** válasza:
85! Te egy igazi idióta vagy! 83-asnak igaza van! Amúgy, ha 32 éve külföldön élsz, és degradálod az országunkat (a tiéd már nem!), akkor mi a francot írogatsz itt te külföldi? Mert nem vagy magyar! Ezzel a hozzáállással nem! Tűnj el az angol nyelvkörnyezetedbe!
2024. ápr. 8. 12:21
 87/88 anonim ***** válasza:
100%
elkezdtem sirni ezen a kerdesen annyira a szivemre vettem mint allatszereto ember. ha tolem(pedig felnott vagyok) valaki elvenne eroszakkal az allataimat valoszinuleg eltunnek orokre a szemuk elol, de az se kizart hogy vegeznek magammal, mert nekem ok ugyanannyira fontosak mint a gyerek. undorito a sok valaszolo akik semmibe veszik a regi gyerek erzeseit. remelem talalsz valami megoldast, esetleg olyan rokont baratot akiben megbizol es befogadjak oket (netan teged is). en ezert
2024. ápr. 9. 11:27
 88/88 anonim ***** válasza:
100%
orokre megszakitanam veluk a viszonyt az biztos.
2024. ápr. 9. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!