Új gyerek miatt kirakni/elajándékozni a már meglévő gyerek állatait?
Új gyerek születik a családba, és a "régi" gyerek kutyáját és macskáját szeretnék lepasszolni a szülők, mert azt mondták, hogy nem fognak hazahozni egy kisbabát állatok közé. Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Elköltözésre nincs lehetőségem, arra meg végképp nem, hogy az állataim kizárják az udvarra (főleg a macskát, mikor egész életében szobamacska volt). Nem tudom mit tegyek, nem lehet őket meggyőzni sehogy már hetek óta, az állataimat meg imádom, velük nőttem fel szinte, összetörnék teljesen, ha elszakítanák őket tőlem. A szüleim szerint csak állatok, majd veszek magamnak újakat, ha egyszer elköltözök.
Nagyon bánt a dolog, tényleg nem tudom már mit tegyek. Vagy kihez forduljak, rokonok közül senki nem tudott eddig segíteni.
Sajnálom az állatokat, de a gyerek fontosabb nekem mint bármilyen állat. Egy macska és egy kutya miatt az anya vetesse el a kistestvért, vagy adják örökbe?
Ha kicsi a lakás akkor én a helyedben az udvaros megoldást vetném fel a szüleidnek. Esetleg a rászoktathatod az állatokat, hogy a lakásban csak a te szobádban legyenek.
"A szüleid rendkívül gonosz, önző és kegyetlen emberek. Rossz szülők. Az állat nem csak "egy állat" és darab-darab alapon létezik, hanem érző lény, sok esetben százszor több, mint bármelyik ember. Eg gyerek különönsen erősen kötődik hozzájuk - főként, ha olyan rossz és önző szülei vannak, mint neked.
Az állatkáidat fényképezd le, vagy filmezd le, búcsúzz el tőlük és vidd el őket egy állatmehelyre.
És soha, se soha ne feledd el azt a haragot és azt a gyűlöletet, amit most érzel a szüleid iránt.
"
Jaja, a szemet szülők, képesek egy újszülött érdekeit 2 állát érdeke elé tenni. A mocskos mindenüket, szeritnem minimum meg kellene őket lincselni, de valójában a halálbüntetés lenne nekik a megfelelő.
Nem is szabad soha elfelejteni, a mocskos dögök, nem is ertem....
"Kb minden szülő a gyereket helyezi az állatok elé és ez így van jól."
Tényleg? És mi van a "régi" gyerekkel? Akinek fontosak az állatai? Őt hova helyezik?
Utolsó!
A gyerek marad ahol van. A gyerek a fontosabb, nem az allatok
"Egy macska és egy kutya miatt az anya vetesse el a kis testvért, vagy adják örökbe?"
Mi van? Gyerekek milliói nőnek fel háziállatokkal egy légtérben. Miért kellene választani a gyerek és a háziállat között?
"A gyerek marad ahol van. A gyerek a fontosabb, nem az allatok."
Ja, az új gyerek. Aztán, hogy mi fontos a "régi" gyereknek, kit érdekel? Hát örülök, hogy nem ilyen szüleim voltak.
Hú de felbosszantanak az ilyen emberek :(
Így lehet gyűlöletet szítani. Van Facebookon macskás csoport, biztos van kutyás is. Hátha tud valaki segíteni.
Iskolában nem tudsz szólni valakinek? Hány éves vagy? Udvari kifutó esetleg?
A szüleid most alapozták meg maguknak egy életre, hogy milyen kapcsolatban fogtok maradni. Borzalmasan sajnálom :(
Hány éves vagy? Iskolapszichológussal is jó lenne felvenni a kapcsolatot.
Aki egy állattal így bánik, az nem tudom mi francnak vállalt még egy gyereket.
Ami még eszembe jutott, esetleg barátok szülei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!