Érdekelne, hogy anyaként mit szólnátok hozzá, ha a 30 éves fiatok hazavinne egy 19 éves lányt, és együtt élnének?
szitu: a fiatok még otthon lakik a szülői házban, de külön kis lakrésze van, saját, külön bejáratú ajtóval, kulccsal, és dolgozik, eltartja magát, és a még tanuló (középiskolában végzős, évvesztes, nem bukott) párját is eltarja.
De onnantól kezdve mégiscsak eg tető alatt éltek egy tinikorból éppen csak kikerülő lánnyal.
Nem is vele lenne a gond... de nem jutna eszetekbe, hogy vajon a 30 éves, lassan krisztusi korba érő fiatok miért egy éppen hogy nagykorú "kislányt" (még szakma, érettségi, tapasztalat nélkül, munka és pénz nélkül) választott magának, miért nem valakit a saját korosztályából?
Most túl azon , hogy szerelmes. Az előző kapcsolata és e között nem telt el még egy teljes hét sem. Előző párja 10 és fél évvel volt fiatalabb nála, azt is hazahozta, alig két évig együtt éltek, őt is eltartotta, az a lány szintén érettségi évében költözött össze vele.
kedves 60
mennyire lényeglátóan ragadtad meg a kételyeimet, mert pontosan azt érzem, hogy a fiamnál valami nem stimmel.
ezért voltam kíváncsi a ti véleményetekre, hogy vajon tévesen gondolom ezt, vagy van okom rá?
"Az egyik ismerősöm azzal büszkélkedik, hogy az 5 éves kislánya egyedül jár az oviba oda-vissza, pedig 20 perc az út, és a kislány is büszke erre.
Rajta kívül mindenki más látja, hogy ez nem O.K., csak ő nem.
De, persze, mondjuk rá azt, hogy ez teljesen oké, ha a kislánynak is, meg az apjának is oké, és élvezik." - nézd, ha a távolságba beleesik a Nagykörút vagy az M3, akkor ez szerintem se OK. Ha egy falusi-kertvárosi környezet, akkor bocs, de nekik adok igazat. Tudod, a szabadság és a biztonság sok esetben egymás antonimái, és ma azt látom, hogy a biztonság van csúcsra járatva -bizony a szabadság kárára...
Na, pont ezért mondta meg a párom 12 évesen, hogy ő ebből nem kér és 18 évesen le fog lépni - anyós mesélte évekkel később:) - és ezért pontosan így is tett. Mindenféle komolyabb konfliktus nélkül.
Mert bocs, mi máshova tesszük az ideális egyensúlyi állapotot a szabadság/biztonság tengelyen, és nem a max biztonsághoz. Capisce?
ők már férjhez mentek, és egyikük külföldön él a családjával, másikuk másik megyében, mint mi.
eredetileg az ikerház másik felében, ahol az átalakítás óta a fiamék laknak, az én szüleim laktak, amíg éltek.
#66, ezt hol álmodtad? (olyan jellemző szülői téves eszmének tűnik)
Mint láthattad amit leírtam a párom pontosan tudta 12 évesen, hogy mit akar... ahogy az én értékrendem alapjai se változtak szintén kb 12 éves korom óta. Egyfelől.
Másfelől, ha már a "formálásnál" tartunk, az első sorban a szülők kényszeres szokása, ilyen szempontból a szülői házaktól kell első sorban félteni a lányt...
Vagy az nem zavar, ha a szülő próbál formálni egy 18 évest, csak az, ha az ember párja teszi?
"ők már férjhez mentek, és egyikük külföldön él a családjával, másikuk másik megyében, mint mi."
Ennek a világon semmi köze nincsen ahhoz a témához, amit kérdeztem.
Mért nem a másik két gyereked kapott egy kész házat, miért a legkisebb?
Ha csak ez az egy vagyon van, miért nem harmadolódik?
67:
Ha a szülő nem stabilabb kapcsolat egy gyereknek anyagilag és érzelmileg, mint a párkapcsolat, azt nevezik bántalmazásnak és szülőtől menekülésnek.
Amit leírtál, az pont a szülői bántalmazás kategória, amit az előző oldalon olyan lelkesen tagadtál.
Tehát amellett érvelsz, hogy jobb egy fiatal lánynak, ha a párja bántalmazza, mint ha a szüleje, és ezt nevezed a másik oldalon követendő példának, értékesnek és lázadásnak.
63: az neked hol a phaszba lázadás, hogy egy 30 éves vadkan egy ikerházban él, az anyja szomszédságában?És egy 19 éves kis csajt töcsköl, akit úgy formál, ahogy akar?
Lázadás az az, hogy ha akkor is kiállna egy nő mellett, akinél fenyegetik, hogy kitagadják, de mégse dobja és elköltöznek jó messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!