Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdekelne, hogy anyaként mit...

Érdekelne, hogy anyaként mit szólnátok hozzá, ha a 30 éves fiatok hazavinne egy 19 éves lányt, és együtt élnének?

Figyelt kérdés

szitu: a fiatok még otthon lakik a szülői házban, de külön kis lakrésze van, saját, külön bejáratú ajtóval, kulccsal, és dolgozik, eltartja magát, és a még tanuló (középiskolában végzős, évvesztes, nem bukott) párját is eltarja.

De onnantól kezdve mégiscsak eg tető alatt éltek egy tinikorból éppen csak kikerülő lánnyal.

Nem is vele lenne a gond... de nem jutna eszetekbe, hogy vajon a 30 éves, lassan krisztusi korba érő fiatok miért egy éppen hogy nagykorú "kislányt" (még szakma, érettségi, tapasztalat nélkül, munka és pénz nélkül) választott magának, miért nem valakit a saját korosztályából?

Most túl azon , hogy szerelmes. Az előző kapcsolata és e között nem telt el még egy teljes hét sem. Előző párja 10 és fél évvel volt fiatalabb nála, azt is hazahozta, alig két évig együtt éltek, őt is eltartotta, az a lány szintén érettségi évében költözött össze vele.

2019. aug. 9. 21:40
 11/97 anonim ***** válasza:
92%
A 60% gyökérnek nője sincsen, nemhogy fia. Mindig itt hőbörög.
2019. aug. 9. 22:21
 12/97 anonim ***** válasza:
25%

Vagy, nem ismerkedik vele senki a saját korosztályából, mert nincs azon a szinten, amit egy 30 körüli nő elvár.

Vagy szereti a (nagyon) fiatal puncit.

Amúgy nem akkora gáz szerintem, mert nem pedofil kategória, nagykorú lányokkal jön össze.

2019. aug. 9. 22:27
 13/97 anonim ***** válasza:
79%

"de miért mindig egy évtizeddel vagy még többel fiatalabb, élethelyzetüket tekintve kiszolgáltatott, tapasztalatlan lányokat szed fel?"

Bocs, hogy ezt írom, Kérdező, de szerintem korban hozzá illő, normális nő nem állna szóba vele. Egy jóval fiatalabbat még el tud kápráztatni. Mondjuk egy 26-30 éveset már nem annyira. Szerintem ezért.

(Amúgy ismeretségi körömben is van hasonló, ott otthon lakó 39 éves pasi egy 17 éves tiniribit rendezget. (Lényegében a csaj ott lakik náluk.)

2019. aug. 9. 22:28
 14/97 anonim ***** válasza:
58%

“Jól teszi, másra úgysem jók ezek a lányok.

Az én fiam is kb ilyen. 30 felett van és mindig 18-19 éves lányokat hoz haza.“

Mi az, hogy másra úgysem jók ezek a lányok? Éppenhogy felnőttek könyörgöm...az nem lehet, hogy a te fiad pedig csak az “ilyen” lányoknak jók, mert egy felnőtt, korabeli nő felé sem nézne, mert nekik nem tud semmit nyújtani? ;)

Kérdező! Akkor nem tudom, mi lehet az oka. Lehet ez ilyen fétis vagy nem tudom. Ha a fiatal lányok jönnek be neki, akkor ez van, de én a helyedben nem nagyon tudnám ezt értékelni. Nem szólnék bele, de megkérdezném az okát.

2019. aug. 9. 22:30
 15/97 anonim ***** válasza:
18%
Miért érzem azt, hogy a kérdező nem anya még csak nem is nő, hanem valamelyik mamahoteles srác a felnőtt kategóriából?
2019. aug. 9. 22:33
 16/97 A kérdező kommentje:
Rosszul érzed, mert 3 gyerekes anya vagyok, aki aggódik, hogy valamit elrontott az egy szem fia nevelésénél, hogy itt tartunk.
2019. aug. 9. 22:38
 17/97 anonim ***** válasza:
89%
Az előző kapcsolata ha két êvig tartott,akkor kb 27,28 éves korában volt ez neki. Azt te tudod viszont,hogy előtte volt e párkapcsolata. Ezzel arra célzok,hogy ha csak most kezdte el a lányokkal az ismerkedést,akkor lehet ezzel be akar valamit pótolni. Elengedtétek fiatalabb korában pl bulizni? Mert ha ez akkor kimaradt,lehetsêges,hogy ezt próbálja visszahozni,de nem úgy,hanem csak a lányok terén. Azon még ne problémát,hogy ezek a lányok fiatalok,mert ők is lehetnek normálisak.
2019. aug. 9. 22:44
 18/97 A kérdező kommentje:

19 éves kora óta vannak barátnői, soha nem korlátoztuk.

Én éppen hogy leírtam, szerintem nem a lányokkal van baj.

Most majd ősszel, mikor az új lánykának is beindul a tanév, nem tudom mi lesz, mert nyáron költözött ide, néhány hete, most még vakációnak fogja fel.

Igyekeztem többet főzni-sütni, hogy a kislányra ne hirtelen szakadjon rá minden.

De majd szeptembertől már az ő dolga lesz magukra főzni, meg minden mást is csinálni, miközben érettségire, nyelvvizsgára, továbbtanulásra készül.

Hát nem tudom...

Ha az én lányom lenne, én megkértem volna, hogy egy évet még bírjon ki otthon, és ha leérettségizett, van munkája vagy bejut egyetemre, csak utána költözzön a párjához.

2019. aug. 9. 22:50
 19/97 anonim ***** válasza:
0%
Érsekes, az ügy.
2019. aug. 9. 23:09
 20/97 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az ugrott be, hogy felsőbbrendű akar lenni ezeknél a lányoknál. Ő dolgozik, a lányok tanulnak. Kvázi kiszolgáltatottak neki. Talán ezt a szerepet élvezi a fiad
2019. aug. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!