Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdekelne, hogy anyaként mit...

Érdekelne, hogy anyaként mit szólnátok hozzá, ha a 30 éves fiatok hazavinne egy 19 éves lányt, és együtt élnének?

Figyelt kérdés

szitu: a fiatok még otthon lakik a szülői házban, de külön kis lakrésze van, saját, külön bejáratú ajtóval, kulccsal, és dolgozik, eltartja magát, és a még tanuló (középiskolában végzős, évvesztes, nem bukott) párját is eltarja.

De onnantól kezdve mégiscsak eg tető alatt éltek egy tinikorból éppen csak kikerülő lánnyal.

Nem is vele lenne a gond... de nem jutna eszetekbe, hogy vajon a 30 éves, lassan krisztusi korba érő fiatok miért egy éppen hogy nagykorú "kislányt" (még szakma, érettségi, tapasztalat nélkül, munka és pénz nélkül) választott magának, miért nem valakit a saját korosztályából?

Most túl azon , hogy szerelmes. Az előző kapcsolata és e között nem telt el még egy teljes hét sem. Előző párja 10 és fél évvel volt fiatalabb nála, azt is hazahozta, alig két évig együtt éltek, őt is eltartotta, az a lány szintén érettségi évében költözött össze vele.

2019. aug. 9. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
0%

Az nem baj #90,ugyse fognak minket apolni a mai kolykok..

Utana ugyis kitagadnam..

2019. aug. 13. 20:53
 92/97 A kérdező kommentje:

# 90 neked nem különben pszichiáternél lenne a helyed, ha egy gyk-s kérdésre, egy vadidegen problémájára ilyen vehemenciával és erőszakosan reagálsz.

másrészt szerintem itt szó nincs beavatkozásról, normális anya azért csak elgondolkozik azon, ami folyik, mint ebben az esetben.

hogy nem elvakult majomszeretet hajt egy anyát, hanem kérdéseket tesz fel saját magának is, és relatíve objektíven néz rá a gyereke (és felnőttként is a gyereke marad) életére, az sztem pozitív.

ha ezzel bajod van, keress fel egy dilidokit, rád fér. :)

2019. aug. 14. 01:27
 93/97 anonim ***** válasza:
61%
"másrészt szerintem itt szó nincs beavatkozásról," - miért szerinted a "Szétszedném őket vhogyan.." mi az ördög, ha nem beleavatkozás???
2019. aug. 14. 08:26
 94/97 anonim ***** válasza:
93%

92-93:

Félreértitek egymást!

90-es a 89-esre reagált, nem a nyitókérdésre. Így azok a mondatok szerintem is jogosak.

Kérdező, magadra vetted a 90-es választ, pedig nem neked szólt.

2019. aug. 14. 08:30
 95/97 A kérdező kommentje:

# 93 én ilyet sehol NEM írtam, hogy szét akarom szedni őket!

provokatív, szövegértelmezési nehézségekkel küzdő, és vélelmezhetően egyéb deficitekkel küzdő ember vagy.

javaslom, hogy másokat boldogíts, nem vagyok vevő a sértegetéseidre!

2019. aug. 14. 12:01
 96/97 anonim ***** válasza:
0%
Végeztess sok hazimunkat a lannyal,rogton mrg fogja unni..
2019. aug. 15. 23:24
 97/97 anonim ***** válasza:
mi a helyzet azóta?
2021. szept. 1. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!