Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek az elgyökért...

Mi a véleményetek az elgyökértelenedésröl?

Figyelt kérdés

Peldaul amikor valaki kulföldre költözik , majd pár év után házassága felbomlik, es ott marad 40-50 év felett mindenféle rokon nélkul, egyedul ?

Mondjuk mar otthon se találná meg azokat , akiket otthagyott ...

Hogyan lehet egy ilyen helyzetet ép elmével túlélni , úgy hogy annyira normális maradjon az ember ennyi baj mellett, hogy tudjon teljesiteni , koncentrálni, dolgozni ?

Esetleg ha tudtok hasonló esetröl es a végkifejletröl

2018. nov. 13. 16:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
97%
Nokent koltoztem a ferjem miatt egy keleti, teljesen mas kulturaju, mas vallasu orszagba, ahol elhiheted, hogy valoban szakadek volt eloszor koztem es az emberek kozott, szoval nem a fotelbol, Kiskunbarcsarol böfögtem neked ide a semmit. Ha ugy latod, hogy minden emberi kapcsolatod hasonlo mederben halad, akkor a hibat magadban kell keresned, es onfejlesztessel kijavitanod.
2018. nov. 13. 20:20
 22/41 A kérdező kommentje:

Keleti orszag az mas ott az emberek baratsagosak

Ahogy az itt elö keletiek is

2018. nov. 13. 20:51
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol vannak kedves emberek. Istenem. Annyira visszautasító vagy a saját környzeteddel. Nyíss te is más felé ne csak te várd hogy kedvesek legyenek veled.
2018. nov. 13. 20:53
 24/41 A kérdező kommentje:
Nyiss mas fele . Megis hol a közértben? Vagy tancoljak egyet a föteren?
2018. nov. 13. 21:02
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el, MELYIK országban élsz, hogy ennyire kirekesztettnek érzed ott magad????

Mert szerintem nem velük, hanem VELED van baj, te nem vagy képes emberi módon kommunikálni - az itteni válaszaid is erre mutatnak!

2018. nov. 13. 21:34
 26/41 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező, én még itt soha senkit nem küldtem pszichológushoz, de neked most ezt tanácsolnám.

Átsegítene ezen a kiüresedett életérzésen, amit most a válás miatt érzel. Én itthon, népes családi és baráti körrel körülvéve váltam és hidd el, hogy ameddig magamban nem tettem rendet, ugyanígy magányosnak éreztem magam. Elutaztam "nyaralni" ott meg a családok látványától borultam ki.

Aztán észbe kaptam, hogy egy érdemtelen valaki miatt érdemes e pokollá tenni a saját életemet és innentől kezdve már nem voltam egy lelki sérült citrom. Ez a változás meghozta az embereket, a programokat, a barátságokat. Olyannyira, hogy 10 éve élek egy szinte tökéletesnek mondható kapcsolatban és amikor nagy ritkán eszembe jut a másik, elgondolkozom, hogy hogy is lehettem vele annyi ideig, kritikátlanul és vakon és hülyén.

Egy csepp vágyat, vagy haragot nem érzek iránta, totál közömbös. Pedig akkor amikor abban a helyzetben voltam mint te most, senkinek nem hittem volna, hogy ez valaha bekövetkezhet.

2018. nov. 13. 21:45
 27/41 A kérdező kommentje:

Több mint 5 eve valtam el

Ez a kiuresedett eleterzes nem a valas miatt van , hanem a kinlódás miatt , ahogy egydul vergödök szukös anyagi keretekkel

2018. nov. 13. 22:04
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, egyedül költöztem Angliába, senkit sem ismertem. Az első hónapban sikerült kialakítanom egy teljes ismerősi kört(nem bevándorlók egyébként), akikkel azóta is országokon keresztül utazunk egy találkozóért (most Kaliforniában élek, ide is egyedül jöttem, itt ismertem meg a párom). El kell menni emberek közé, rengeteg eseményt találsz facebookon, couchsurfingen, meeting-en, akár érdeklődési kör és kor szerint is. Ha te nem keresed az emberek társaságát, senki sem fog betörni hozzád, hogy a barátod lehessen :)
2018. nov. 13. 22:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem gyakori, hanem terapia kell. Mert amikor azt mondod, hogy nokent egy muszlim orszagban konnyebb boldogulni, mint Angliaban, mert a keleti emberek baratsagosak (:'D) akkor ott mar teljesen elvesztetted a realitaserzekedet, es a sajat problemaidat felnagyitva hergeled magadat bele az onsajnaltatasba. Ez pedig mar boven olyan pszichologiai kategoria, amiben par idegen nem segithet.
2018. nov. 14. 07:00
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk már a kérdésedben sem barátokat, ismerősöket szeretnél hanem kínlódva "átvészelni" a szitut. Meddig? Egy életen át?
2018. nov. 14. 08:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!