Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért piszkál minden rokonom...

Miért piszkál minden rokonom azzal, hogy mikor megyek férjhez? 18/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok cigány, se hitgyülis. Fehér, félig értelmiségi, félig paraszti, félig ateista, félig keresztény családból származom. A paraszti oldalról egy éve jönnek a kérdések, hogy mikor megyek férjhez, gondoltam-e már milyen esküvőt szeretnék, ugye nem akarsz vénlány maradni, jó lenne már egy kisbaba a családban, meg remélik, hogy én nem leszek olyan önző karrierista lány, aki egyetemre megy, meg bölcsibe adja a gyerekét és rohan vissza dolgozni.
2018. jún. 20. 13:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"elég, ha a házasság alatt szeretem meg, meg majd ráérsz megszeretni, ha házasok vagytok"

ennél nagyobb parasztsági bizonyítványt ki se állíthattak volna. nem akarom bántani a rokonaidat, de ez nagyon mutatja, mennyire parasztok. több ilyen házasság van a családomban, egyik se működik. az egyikben a nő csal, a másikban a pasi. mire kiderült, mennyire másmilyenek, mennyire mást akarnak az élettől, addigra már rég házasok voltak, gyerekkel, és ugye válni nem lehet. hát ez lett belőle. a csalt nő depressziós már több évtizede, a másik pár évek óta válik, összejön, megint szétmegy stb. de ezt nem fogják átlátni, mert "anyámék is így csinálták meg az ő anyjáék is, ezt így kell csinálni". arra nem gondolnak, hogy objektíven megvizsgálják a helyzetet.

kérdező: ne foglalkozz velük, úgy se fogják megérteni, hogy lehet máshogy is élni az életet

2018. jún. 20. 16:09
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Próbálkoznak szétcseszni az életedet, mert irigylik, hogy neked most még vannak lehetőségeid. Férjhez mész és gyereked lesz érettségi nélkül 18 évesen, akkor utána semmi lehetőséged nem lesz, életedben másoktól fogsz függeni.
2018. jún. 20. 19:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Mondd azt,hogy 2-3 hét múlva lesz az esküvőd,hátha ettől megnyugszanak.De azt is tedd majd hozzá,hogy ők nem lesznek meghívva😛

Viccen kívül,ha felhoznák ezt a témát,akkor halál komolyan kérdezz rá a reggeli ürítésükre.Vagy bármi másra,ami ilyen megbotránkoztató vagy nagyon személyes lenne számukra.Például mikor fogsz szülni legközelebb,kedves XY?Aki felett már régen elteltek volna a fiatal évei és nem szülhetne már.Akkor talán észrevennék azt,hogy ez neked mennyire zavaró dolog!22/F

2018. jún. 21. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!