Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért piszkál minden rokonom...

Miért piszkál minden rokonom azzal, hogy mikor megyek férjhez? 18/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok cigány, se hitgyülis. Fehér, félig értelmiségi, félig paraszti, félig ateista, félig keresztény családból származom. A paraszti oldalról egy éve jönnek a kérdések, hogy mikor megyek férjhez, gondoltam-e már milyen esküvőt szeretnék, ugye nem akarsz vénlány maradni, jó lenne már egy kisbaba a családban, meg remélik, hogy én nem leszek olyan önző karrierista lány, aki egyetemre megy, meg bölcsibe adja a gyerekét és rohan vissza dolgozni.
2018. jún. 20. 13:21
1 2 3
 1/23 bamboochatheone válasza:
95%
Falusi gondolkodásmód. Én férfi vagyok de minden héten kérdezik hogy mikor nősülök.
2018. jún. 20. 13:36
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Akkor menj férjhez, ha megtaláltad az igazit és amikor mindketten akarjátok.
2018. jún. 20. 13:39
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Mert ahogyan írtad is,a családodo paraszti része-paraszti gondolkodása. Régen ilyenkor már több gyereke is volt egy 18 évesnek..LEgyen az ő gondjuk,ne a tied. Tanulj,bulizz,dolgozz, éld az életed és ráérsz a gyerekkel,ha megtalálod a megfelelő pasit és te is úgy érzed. Egyik kedves rokonod sem fogja a megélhetésedet biztosítani. Beszólnak? Szólj vissza és élvezd a döbbent képüket :D
2018. jún. 20. 13:39
 4/23 A kérdező kommentje:
De még érettségim sincs! De falun, régen teljesen érthető volt, hogy miért házasodtak korábban... fiatalon dolgozni kezdtek, szegények voltak és nem tudtak sok gyereket eltartani, így kiházasították a lányokat, szüzesség megőrzési a házasságig. De nálunk semmilyen észérv nincs arra, hogy valaki 18 évesen menjen férjhez.
2018. jún. 20. 13:41
 5/23 A kérdező kommentje:
Vágtam már vissza olyannal, hogy férjhez megyek, ha megszeretek valakit, ők azzal válaszoltak, hogy elég, ha a házasság alatt szeretem meg, meg majd ráérsz megszeretni, ha házasok vagytok.
2018. jún. 20. 13:42
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Szard le. És ezt mondd meg nekik nyíltan.
2018. jún. 20. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Vannak paraszt ismerőseim, de ilyet még sosem hallottam, hogy 18 évesen férjhez kéne menni :O
2018. jún. 20. 13:47
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Mi a rákért foglalkozol ilyenekkel... Automatikusan rávágnám,hogy a törvény tiltja,hogy hozzámenj a barátnődhöz. És vársz még pár évet, hogy kicsi kínai lányokat adoptáljatok.
2018. jún. 20. 13:49
 9/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt nem írtam volna le, mert kamunak vagy trollkodásnak gondolnátok a kérdésemet, de pont ezt szitu! :DDD Van barátnőm és gyereket akarunk örökbefogadni kb. 10 év múlva, ha együtt leszünk :D
2018. jún. 20. 13:51
 10/23 anonim ***** válasza:
42%
akkor valoszinuleg azert piszkalnak a mikor mesz FERJhez kerdessel, mert kezd leesni nekik, hogy FERjed sosem lesz, maximum feleseged. erre nem gondoltal? Mondjuk ettol meg sz_ar , ha folyton csipkelodnek vele, de gyanitom aggodnak, hogy valami nem oke nalad, es igy probaljak kihuzni beloled, hogy nem e a sajat nemedet szereted veletlenul. Ezek szerint nem tevednek.
2018. jún. 20. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!