Miért piszkál minden rokonom azzal, hogy mikor megyek férjhez? 18/L
Ne foglalkozz vele, egyik fülön be, másikon ki.
Férjhez mész, utána jön a mikor lesz gyerek, az megszületik, mikor lesz kistestvér/miért akartok még egy gyereket ... és így tovább.
Miért,mikor mész férjhez?
.
.
.
:)
Én ezért kerülöm a rokonságom nagy részét, és inkább el sem megye ilyen családi összejövetelekre mert mindig ilyen hülyeségekkel zaklatnak engem, holott más témákról is lehetne velük beszélgetni és nem értik meg, nem akarják megérteni hogy ez nekem kellemetlen téma, mert nehezen megy az ismerkedés, nem értik meg hogy én ilyen vagyok, és így is rosszul viselem, hát még hogy zaklatnak ezzel szó szerint az életkedvemet veszik el.
Igaz hogy ez a hozzá állásom a szüleimnek sem tetszik hogy emiatt hagyok ki minden ilyen programot meg hogy miért nem tudom ezeket a dolgokat lenyelni, de nem érdekel.
"remélik, hogy én nem leszek olyan önző karrierista lány, aki egyetemre megy, meg bölcsibe adja a gyerekét és rohan vissza dolgozni."
Tipikus maradi gondolkodásmód. Sajnos nem látják a jelent, a valóságot hogy egy család nem marad úgy fenn hogy egy anyuka otthon van évekig a gyerekkel és kapja a semmit érő pénzeket gyes meg hasonlókat és az apa meg kidolgozza a belét úgy hogy csak aludni jár haza és nincs is otthon a családjával hogy megbírjanak élni. Ma már a nőnek is jól fizető állás kell hogy egy család fenntudjon maradni és egy kisgyerek baromi sok pénzbe kerül, szinte havi 100 ezer elmegy csak egy kisgyerekre főleg pelenkára, állandó ruházkodásra, meg mindenre, és bármi baj van amiért a szülőknek el kell menniük valahova akkor bébiszitternek is fizetni kell azért hogy vigyázzon a gyerekre, mert a nagyszülőknek sem lehet mindig lepasszolni az unokát.
A szomszédoméktól tudom ezt, őket anyagilag kicsinálta ez, ezért is fognak elköltözni külföldre amint ovis lesz a gyerek mert így nem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!