Szerintetek ez normalis hogy ha takaritono fog jarni a hazunkba takaritani, mar kapom is a sarat?
Figyelt kérdés
Elore is szeretnek bocsanatot kerni az ekezetekert. Szoval nem olyan reg erkeztunk meg a ferjemmel kulfoldrol,kb 6 honapja nem volt rrndesen kitakaritava a hazunk. Felfogadtam egy takaritonot hogy segitsen a nagytakaritasban,es heti 1 alkalomal jojjon nalunk takaritani,erre fel ma meg a ferjem huga kibeszelt hogy en milyen egy lusta vagyok,mire nekem takaritono hisz ithon vagyunk es leszunk 3 honapot es ebben a 3 honapban nem fogok dolgozni csak othon leszunk,akkor mire nekem takaritono. Szerintetek ez normalis?2017. ápr. 29. 20:11
41/41 anonim válasza:
A sógornőd irigy rád.
Ennyi.
Magas ívben sajnáld le, és éljétek a magatok életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!