Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez normalis hogy...

Szerintetek ez normalis hogy ha takaritono fog jarni a hazunkba takaritani, mar kapom is a sarat?

Figyelt kérdés
Elore is szeretnek bocsanatot kerni az ekezetekert. Szoval nem olyan reg erkeztunk meg a ferjemmel kulfoldrol,kb 6 honapja nem volt rrndesen kitakaritava a hazunk. Felfogadtam egy takaritonot hogy segitsen a nagytakaritasban,es heti 1 alkalomal jojjon nalunk takaritani,erre fel ma meg a ferjem huga kibeszelt hogy en milyen egy lusta vagyok,mire nekem takaritono hisz ithon vagyunk es leszunk 3 honapot es ebben a 3 honapban nem fogok dolgozni csak othon leszunk,akkor mire nekem takaritono. Szerintetek ez normalis?
2017. ápr. 29. 20:11
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Amugy heti 1 alkalomra alkalmaznam.
2017. ápr. 29. 22:07
 22/41 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd rá a fenébe, esetleg javasold neki,hogy segítsen ő, ha bántja,hogy takarítónőt fogadsz. Valószínűleg egyből visszavesz.
2017. ápr. 29. 22:29
 23/41 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sokan vannak úgy, hogy ha megtehetnék, takarítónőt fogadnának, csak nem vallják még maguknak se. Sokkal idegesítőbb az a típus, aki azzal kérkedik, hogy ő márpedig mennyit takarít. Mintha ez valami érdem lenne, nem pedig teljesen természetes, hogy a normális ember a tisztaságot szereti.

Ne foglalkozz a sógornőddel kedves kérdező! Magát minősíti ha kibeszél a hátad mögött, nem téged.

2017. ápr. 29. 22:33
 24/41 anonim ***** válasza:
88%
* vallják be (előző voltam)
2017. ápr. 29. 22:35
 25/41 anonim ***** válasza:
90%

Tudod itthon, ahogy fatal error is írta, sokan azzal próbálják igazolni a létezésüket, hogy hjaj hát ők véresre dolgozták magukat sztorikat mesélgetnek. Rokonom mindig azzal nyit, hogy ő majdnem a szülése pillanatáig kapált a földeken, és nagyon rosszul érezte magát, de meglett a dolog. Értsd: ő szopott, te is szopjál.

Nem bírjál elviselni, ha esetleg próbálod minimalizálni a szart és mondjuk egy ilyen máshol alapvető dolgot igénybe veszel.

2017. ápr. 30. 01:33
 26/41 anonim ***** válasza:
79%
"Sokkal idegesítőbb az a típus, aki azzal kérkedik, hogy ő márpedig mennyit takarít." Jaja és sok ilyen ember amúgy olyan alapvető dolgokat nem csinál meg, mint a kézmosás.
2017. ápr. 30. 01:35
 27/41 anonim ***** válasza:
6%

25 : "próbálod minimalizálni a szart .. "

A te mocskodat más takarítsa el, a bőr sülne le a pofámról. Szerencséd, hogy vannak ilyen nyomoronc, szolgalelkű emberek.

Ha lesz egy háború az elsők között álljál a sorba majd, ne mindig az erős vesszen el.

2017. ápr. 30. 02:02
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Az irigység, és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás keveréke nagyon csúnya dolog, és ez a családtagoktól tud a legjobban fájni. Nem kell törődnöd vele! Belőle élsz? Nem! Akkor semmi köz ehozzá. Hidd el,ő is szívesen suvickoltatna mással, de van ez az agyhalott hozzáállása, hogy az asszonyak az a dolga, hogy takarítson, ill. nem teheti meg anyagilag. Legalább tudod, hogy hányadán állsz vele. Mi azért kaptunk beszólást,mert szeretünk utazgatni, és miért nem inkább a bankban áll a pénz, mert spórolni kell. Van ott is,de van, akinek felelsleges, mert nincs igényerá, mi meg imádunk menni. Nekünk tehátnem felesleges. Ez a lényeg!
2017. ápr. 30. 06:13
 29/41 pptomi ***** válasza:
100%

Én nem foglalkoznék vele, hogy ki mit mond. Ha úgy ítéled meg, hogy jobb, ha segítséget fogadsz fel, akkor az csak rád tartozik, a te pénzedből fizeted.

Régen, amikor költöztünk a feleségemmel, akkor csak teherautót béreltünk rakodók nélkül, magunk hurcolkodtunk. Később pedig rakodókat is béreltünk, mi nem hurcolkodtunk. Az én pénzemből azt fizetek meg, amit jónak látok. Vagyis szarom le, ki mit mond, rám tartozik.

2017. ápr. 30. 12:05
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

27-es nyugodtan pattoghatsz, nem neked van igazad, sőt hülye vagy.

Ezt én rendszeresen visszakapom a szülőktől, nagyszülőktől, hogy ők halálra dolgozták magukat mire valakik lettek (való igaz), pedig sok más lehetőségük is volt, mégis mindig a szarabbik megoldást választották, valamiféle hit, hogy akkor abból nekik utána jobb lesz. Előző rendszer neveltetése... És ez általános felfogás itthon, csak elég rossz.

Na én nem tettem tönkre az életem ezekkel, épelméjű ember a könnyebb felét fogja meg a dolgoknak. Azóta lenéznek a francba. Pedig a rezsijük nagy részét a mai napig én fizetem nekik pedig elköltöztem, hogy támogassam őket, elvégre ők neveltek fel. De közben lenéznek. Gratulációm az ilyen eszméknek.

2017. ápr. 30. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!