Miért nem hagy anya takarítani?
Figyelt kérdés
Mindig rám van parancsolva, hogy takarítsak ki, és ha nem csinálom azonnal, akkor fogja magát, és megcsinálja helyettem, ettől viszont én megőrülök, mert minden személyes dolgomhoz hozzáér, kinyitja a fiókokat, én meg erre allergiás vagyok nagyon. Úgy vagyok vele, hogy amíg nekem nem nagy kupi, addig jó, meg ha már engem zavar, akkor megcsinálom, nem azért fogom mert ő mondja nekem. Végül is én sem szólok bele, hogy rakjon rendet a szobájában (oké, ott szinte mindig rend van). Megkértem már szépen, aztán amikor már sokadjára is rendet rakott már kiabálva, de még mindig nem érti meg, hogy ez az én szobám, és akkor szeretnék rendet rakni, amikor én úgy érzem, hogy már szükséges. Hogy tudnám megértetni vele végre? 17/L2017. febr. 6. 20:31
1/7 A kérdező kommentje:
?
2017. febr. 6. 20:40
2/7 anonim válasza:
Eheh, nekem is azt mondta anya hogy hetente leellenorzi a szobamat es ha nimcs rend es tisztasag akkor majd o..mondjuk neki erre nincs ideje, es ha mar zavaro a kupi akkor enis megmozdulok. Nemtudom mit kene tenned, vannak ilyen tisztasagmanias emberek, ezen nem lehet valtoztatni
3/7 Kata0403 válasza:
szerintem az anyák ösztönösen akarják óvni a gyerekeiket, mert tudják, ha kikerülnek otthonról úgyis nekik kell csinálni mindent
4/7 anonim válasza:
"ez az én szobám, és akkor szeretnék rendet rakni, amikor én úgy érzem, hogy már szükséges"
A te szobád, de az ő lakása, hoppá, neki van több joga megszabni, hogy mikor legyen takarítva. Amikor már szerinted is szükséges, akkor már hangyák és csótányok falatoznak a többnapos elhajigált intimbetéted maradékából?
5/7 anonim válasza:
Ismeros szitu, ugyanez van nalunk. Kisebb koromban anya probalt arra nevelni ugyanilyen "modszerekkel", hogy rendszereto legyek, de nem sikerult neki. Nem fogja megerteni soha a te allaspontodat, egyszeruen elteroek az igenyeitek. Azt tudom mondani, hogy a szemelyes cuccaidat probald valahogy elrejteni, es hagyd, had takaritson, ha ugy tartja kedve. Sajnos meg kell varni, mig megunja a dolgot. En anyukam is szepen lassan rajott, hogy nem tud megvaltoztatni, azota egyszeruen nem megy be a szobamba, csak ha muszaj. Termeszetesen magamnak takaritom, ha mar szamomra is zavaro a rumli.
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, azért ne essünk túlzásokba, nem vagyok igénytelen, nálam a rumli egyenlő az ágyam másik oldalát ellepő tankönyvekkel, a ruhákkal a földön, és a sminkasztalomon rendszertelenül elhelyezkedő kozmetikai dolgaimmal.
2017. febr. 6. 21:04
7/7 anonim válasza:
Rosszul tetted fel a kérdést!
Így lett volna a korrekt:
Miért takarít anyám, ha én kupiban is jól érzem magam?
Gondolom a rendre és tisztaságra szeretne nevelni.
Ő úgy látszik még nem tudja, hogy ez vagy megjön idővel magától, amikor már a saját otthonodban élsz, vagy soha.
Felesleges erőlködés részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!