Anyák! Ha csúnyának tartanátok a gyereketeket, hogy viselkednétek vele?
Nem vagyok anya, de engem anyám és apám is csúnyának tartott és meg is mondták.
Anyám pl. ha egy srác mással jött össze helyettem, azzal "vigasztalt", hogy "hát, ha te is olyan vékony lennél, mint az a lány, akkor lenne valakid". Pedig nem voltam hú de hájas kamaszlány.
Apámtól meg mikor megkérdeztem, szép vagyok-e, azt válaszolta, hogy valaki szerint biztos, az ő mércéje szerint más a szép. :D
Hazugságot nem vártam volna tőlük, csak több kedvességet.
Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkiben lehet szépet találni, attól függ, milyen szemmel nézzük, szeretettel fordulunk-e felé vagy nem. Szóval szerintem a gyerekemet, ha lesz, szépnek fogom látni.
Én biztos szépnek látnám.
Ha valami nem lenne rajta előnyös, tuti nem vágnám az arcába, hogy csúnya. Inkább próbálnék neki segíteni, hogy mi előnyös, mi nem.
Ha valaki ápolt, jó frizurája van, előnyösen öltözik, az már csúnya nem lehet. Csak erre már általában felnőttként jön rá az ember. Szóval én tuti segíteni fogok a gyerekemnek, hogy a lehető legjobban nézzen ki.
Biztos van csúnya gyerek...
de az hogy a saját anyjának legyen csúnya, az már régen rossz
mert szerintem minden anyának a saját gyermeke a legszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!