Anyák! Ha csúnyának tartanátok a gyereketeket, hogy viselkednétek vele?
Figyelt kérdés
És megmondanátok neki, amit gondoltok, vagy inkább hazudnárok, hogy ne bántsátok meg?2017. febr. 5. 18:37
21/23 anonim válasza:
Ez eleg osszetett kerdes. A szulok eleve elfogultak a sajat gyerekeikkel szemben. En is az vagyok, de igyekszem a lehetosegkhez merten objektiven hozzaallni a gyerekeimhez. Hal`istennek egyik sem csunya :D De ha azok is lennenek, ugyanugy szeretnem oket es nem hazudnek nekik. Jobb az, ha nem hazudok nekik, m masok ugyis tukrot tartanak elejuk es csak nekik teszek rosszat azzal, ha hazudok nekik. Ennek ellenere mindenben tamogatnam oket es kimutatnam, h ha a vilag legrondabb gyerekei lennenek, akkor is az enyemek es szeretem oket teljes szivembol. ennyi :)
22/23 anonim válasza:
az én szülei nem voltak szívbajosak hogy megmondják : n. fogszabályzásra is úgy vittek hogy szégyellnem kellett hogy a hibám miatt most ennyi pénzbe kerülök...
23/23 anonim válasza:
Segítenék neki, hogy szebbnek érezhesse magát - így viselkednék vele. Már miért ne legyek vele őszinte? Nem kötelező durvának lenni, de rá se fogok azzalrontani: hogy figyelj hogy nézel már ki?! Ilyenre amúgy szerintem senki sem képes szülőként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!