Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nálunk otthon anya hónaponként...

Nálunk otthon anya hónaponként szokta a wc-t takarítani és az ülőkéjét soha nem szokta csak illatosítót meg valami fertőtlenítőt borít bele és aztán lehúzza. Lehet ezért viszket mindig a fenekem? (szerintem nem)

Figyelt kérdés
Valami tanácsot tudtok adni mit mondjak neki hogyan csinálja helyesen? és mik a következményei ha rosszul csinálja? (hátha normálisan csinálja utána)
2010. márc. 31. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ kivül viszket vagy a csíkban,mert ha a csíkban az jelezhet magas vércukor szintet is!
2010. márc. 31. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A wc-t nagyon egyszerűen le tudod akár te is takarítani. Felveszel gumikesztyűt és egy szivacsra öntesz domestost, hypot vagy valamilyen fertőtlenítőt, átörölgeted vele a wc ülőkéjét minden oldalon majd vizes ronggyal lemosod ás hagyod megszáradni.
2010. márc. 31. 18:31
 3/10 A kérdező kommentje:
jÓ NEM ÉRDEKEL ! Nem az én feladatom hanem a hülye anyámé! én nem csinálok mindent helyette! ha ilyen buta akkor ez van!
2010. márc. 31. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ne haragudj-NORMÁLIS VAGY???-hogyan beszélhetsz így a saját édesanyádról???Mit képzelsz Te????Ki vagy te???Mert aki így beszél a saját anyjáról az egy lelki nyomorék,egy senki, egy semmirekellő szemét alak.....-nahhhhhh
2010. márc. 31. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira kényes vagy akkor fogd meg a kis kacsóddal a fertőtlenítőt meg a szivacsot és pucold ki vele a wc-t. 5 perces munka, rinyálás helyett megcsinálhatnád. A "hülye" anyádnak nem kötelessége hogy takarítsa utánad a mocskot nem vagy már kisgyerek. Egyszerűen nem értem hogy egyes gyerekek hogy lehetnek ilyen hálátlanok és lusták. Keresztbe szalmát nem tesznek otthon de azért szidják a szüleiket akik a belüket kidolgozzák hogy nekik minden meglegyen. Elég nagy szégyen.
2010. márc. 31. 21:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Így van! De attól még az anyámnak nem kellene üvöltözni minden percbe (és télleg mindig üvölt) és verni-e tesómat ! Én már visszaadom a szemétnek.
2010. márc. 31. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem segítesz, akkor meg ne panaszkodj. Nem kell semmit csinálni, de akkor egy hangod ne legyen, hogy attól van bajod, hogy ő nem takarít. Vagy csináld meg magad után/előtt vagy fogd be a szád, ha csak így tudsz beszélni anyukádról.
2010. márc. 31. 21:25
 8/10 A kérdező kommentje:
leszarom
2010. márc. 31. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kár neked ide irogatni, mert nem lehet veled emberi módon beszélni.Majd te is megnősz, megver az isten egy ilyen gyerekkel mint te és majd te is verni fogod.

Nagyszerű vagy.

2010. ápr. 1. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező....egyszerűen TE EGY SZAR ALAK VAGY.....
2010. ápr. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!