Miért csinálja ezt velem?
Lehet h nem gondoljátok komoly gondnak, de nekem ez nagyon bántó tud lenni. Nagyon szeretnék egy pár dolgot venni az inernetről (500-1500 ft közötti dolgokról van szó), de anyu ezt nem engedi, viszont elmondta munkatársának h mit akarok venni, és a munkatársának felötlött h neki is kell ilyen és akkor már rögtön az van h rendelni kell megfele. Testvéremnek szülinapjára annyi kedvére való dolgot vettek amennyit még soha, neki mindig hiper-szuper tortája lesz, nekem mindig csak összedob egy sütit, persze az a tesómnak nem felel meg így süt az ő kedvére valót is. Testvérem sztem már legalább 75-100 ezer ft között költött az elmúlt 1,5 évbe (ruha, hangszereket is vett) aminek legalább felét finanszírozta anyu. Én konkrétan vettem a saját pénzemből egy dolgot, ami kicsit drágább volt (2 évig könyörögtem azért is), most is sajátból venném, de mindig az van h majd , majd, majd. Testvérem pedig szól és másnap itt van a csomag. Mit csináljak h kicsit észre vegye anyu h én is a világon vagyok!?
U.i.: eddig nagyon sokat segítettem házi munkába is, de mostmár direkt nem segítek, mert a tesóm se szokott, nem azért nem vesz dolgokat nekem sztem mert rossz a tanulmányom, merth sokkal jobb mint a nővéremé. Remélem nem csak olyan válaszok érkeznek majd h telhetetlen vagyok, becsüljem azt amim van. Mert én ezt elég igazságtalannak érzem, de szóljatok ha rosszul gondoljodtam! Köszi előre
hívd fel magadra a figyelmet és akkor észre veszik hogy van egy másik gyereke is.
Amúgy teljesen igazad van
Szereted őket? Igen? Akkor NE menj el a "p*csába"!!
Beszéld meg velük a dolgot,hogy miért van ez!! Ha megbeszéltétek,akkor (valószínűleg) elszégyellik magukat,és többé nem lesz ilyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!