Utálom az életem és a szüleim, amiért így kicsesztek
velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előrebocsátom nem haragszom úgy igazán senkire a szüleim szeretem őket.Akkora szegénység van,hogy ez már szégyen! A lakásban 10 fok van,nincs meleg víz,rosszak a nyílászárók is ennek tetejében. Amíg otthon laktam nem volt pénz kajára,sulira SEMMIRE! Folyton veszekedtek,ölték egymást apám iszik szerencsétlen. Ilyenkor bántotta is anyámat. Nos én elköltöztem,egy nagyon nehéz egyetemi szakra járok ahonnan sikerült úgy kibukni,hogy fizethetek majd egy milliót az iskolának. Nem tudtam tanulni ilyen körülmények között főleg hogy éjjel is dolgoztam. Senki se érti meg,hogy miért vagyok depressziós így barátaim se nagyon vannak,furának tartanak az emberek. Azt hiszik kábítószert fogyasztok mivel az alváshiánytól úgyis nézek ki,meg a sírástól. Lehet az én hibám de mégis ilyenkor mit lehet tenni? :( 21/L
2017. jan. 27. 13:04
1/10 anonim válasza:
Tisztázzuk: az apád NEM szerencsétlen. Egy agresszív alkesz állat. Nehogy már sajnáld!
Miért mentél olyan suliba, ahol ilyen magas a tandíj, gondolom orvosira mentél.
hát nem irigyellek :(
2017. jan. 27. 13:12
2/10 anonim válasza:
Azt lehet tenni, hogy kvázi nem foglalkozol azzal, hogy mi van otthon.
Vagy téged ez miben befolyásol? Mert ha jól értem, elköltöztél és nem velük élsz egy fedél alatt.
2017. jan. 27. 13:15
3/10 anonim válasza:
Talán ha "Szerencsétlen" apád nem inná el a lóvét, futná legalább egy siesta kályhára meg gázpalackra.
Van fogalmad róla miylen drága a legbóvlibb kommerz pia is?
Én italt is árulok, tudom...
30-40 ezret a legfapadosabb alkesz is elpiál egy hónapban, csak sörre meg féldecisre ami a napi minimál adagjuk...
2017. jan. 27. 13:15
4/10 anonim válasza:
van olyan "kuncsaft" akinek a napi5-6 db féldecis sem elég ( a hülye jobban járna ha a 2 decist vinné mert olcsóbb) de még ennyi agyuk sincs (vagy lenyomnák egybe)
Van olyan vendégem, aki tizenéves korától iszik, az ember állandóan részeg, csak ordibálva tud beszélni de akkor is zavarosan artikulál ha józan.
Nagyon gázosak...
2017. jan. 27. 13:17
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem a te hibád!Ha jól értem apád iszik és veri anyukádat, akkor anyukád miért nem lép valamit?Vagy vakon tűri hogy a lánya állapota odáig fajuljon hogy el kell költöznie és azt állapítja meg róla hogy drogos?Már nem azért de kapjon már észhez, főleg hogy ahhoz képest nagyon fiatal vagy!
2017. jan. 27. 13:48
6/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, sajnállak, de viszont legalább volt erőd kitörni a nyomorból. ASpádat ne sajnáld, alkoholista állat, mint az enyém, ezek nem érdemelnek egy szem sajnálatot sem, mert csak maguknak köszönhetik ezt.
Választhattál volna valami egyszerűbb szakot is, vagy valami okjt is...
Így nincs más hátra mint dolgozni és dolgozni, hogy meg tudj te legalább élni. :)
23 l
2017. jan. 27. 14:11
7/10 anonim válasza:
Semmit, nem te választottad ezt a helyzetet. Sajnállak nagyon. Bizony, én is állandó terrorban élek..de nekem egy fiam is van akit nem hagyhatok ott hát elviselem.Volt fojtogatás, de kiraktam a párom. Aki az anyámmal volt jóba.
Még mindig anyámmal élek ennek már tíz éve hálisten..! Gondolhatod, senkim se volt most is keresgélek párt de nehéz nem vagyok a topon :D megvannak a nyomai lelkileg is. Tarts ki nagyon ügyi vagy eddig! Valahogy majd csak lesz..
van programpartner-kereső...hátha valami jó pasit találsz, együtt könnyebb! Ilyen kvalitásokkal meg fogod tudni állni a helyed!!
engem nem furának hanem őrültnek tartottak /szomszédok/ nem értették miért vagyok zavart stb. Nem izgat.. :D
Az életet nem szabad utálni meglátod ha majd gyereked lesz..stb.. ha egyenesbe jössz mindent másként fox látni!!
kitartás!!:)
2017. jan. 27. 15:00
8/10 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni az újbóli elköltözésen kivül apád egy alkoholista állat.Az hogy meg kibuktál az egyetemről és vissza kell fizetned majd 1 milliót a te gondod old meg ez van.Tudom mi a szegénység bár annyira szegény nem voltam hogy kajára nem volt pénz a tanfolyamjaimat meg saját magamnak fizetem ki.Sajánlom hogy ilyen helyzetben vagy.A depresszióból meg úgy tudnál kikerülni ha egy szakember segítségét kérnéd.Menj szórakozóhelyekre próbálj megismerkedni emberekkel.Tegyél ellene hogy ne legyél szegény ne másoktól várd a megoldást.Én is tettem ellene nem másoktól vártam a segítséget.
2017. jan. 27. 17:47
9/10 anonim válasza:
Menj csaladsegítőbe, kérj pszichológusi, eletvezetési segítséget, hogy ne erezd magad ennyire egyedul, nagyon nehez lehet, kitartás
2017. jan. 28. 09:39
10/10 anonim válasza:
Nem tudom mit csinálj, nem is érdekel, csak azt tudom, hogy ne add fel az egyetemet. Ez az egyetlen lehetőséged a kitörése. Ma nagyon rossz, holnap lehet még rosszabb lesz, de utána azt fogod mondani, hogy megérte. Csak arra ügyelj, hogy lelkileg ne menj tönkre a dologban. Van diákhitel, használd ki a lehetőséget. Aztan irány külföld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!