Mit csináljak? A szüleim kikészítenek
Kitartast a hetvegi munkakhoz ! Igy hogy mar fiatal korodtol dolgozol hamarabb el tudsz majd koltozni otthonrol, en azt javaslom a tanulast se hanyagold el csak ugy dolgozz h mellette a tanulast is tudod rendesen csinalni !! :)
Kitartast a csaladodhoz is...nalunk is hasonlo a helyzet de en nem reszleteznem :(
Sok kitartást neked, nagyon sajnállak hogy 16 évesen ezt kell csinálnod, felnézek rád hogy bírod ezt. :(
Ha esetleg szeretnéd, néhány tanácsot tudok neked adni, ha érdekel
15/F
Ez nagyon xar helyzet, az én apám szenteste lépett le-délelőtt- kirakott egy ne keressetek...írású cetlit..és eltűnt egy hétre. A nőjéhez. Onnan született egy féltesóm később. Nem tudom mi a sz..rabb ez vagy az volt. Mondom 40 éves fejjel! Én egyedül nevelem a fiam nem akartam kitenni ennek az állandó perpatvarnak próbálj meg leülni velük szerintem beszélni egyszer..!!!! De úgy hogy ketten vannak. És mondd el nekik ezt /mutasd meg ezt is/! Hidd el észhez fognak valamennyire térni a gyerekük vagy, hidd el szeretnek csak most valahogy nem tudják kimutatni. Én is morgok folyton a 17 éves fiammal sokszor megbánom. Gőze nincs hogy belül mennyire sajnálom amit mondok néha:)
Kitartás ettől már csak jobb lesz..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!