Mit tehetnék ha a szüleim teljesen kikészítenek? Miért lehetnek ilyenek?
Bocsi, de én is csak annyit tudok írni, mint az 1. válaszoló. Az én szüleim is ilyenek, de amíg nem költözöl el, ez nem valószínű, hogy változni fog. Próbáld nem felvenni, és minél több módot találni arra, hogy kikapcsolódj, megnyugodj. Ha megteheted, néha menj el otthonról 1-2 napra valahova. Legalább várost is nézel közben.
És így van, ha lesznek gyerekeid, azt már tudod, hogy így nem fogod őket nevelni.
az én szüleim is hasonlóak. általában mindenben visszahúztak, és a saját gondolkodásukat akarták rám erőltetni, meg mindenbe belekötöttek.
sajnos nagyon sok a rossz szülő, akik állandóan macerálják a gyereküket. a szüleid buták, ez van.
nem kell magyarázkodnod, bár tudom, a sok buta ember ilyenkor automatikusan a szülők pártját fogja, és azt hiszi, csak tinédzser vagy, az a bajod.
sajnálom, de nem lehet semmi bölcset írni, a szüleid nem valószínű,h meg fognak változni. az egyetlen megoldás, h elköltözöl rokonokhoz/ kollégiumba minél hamarabb.
ha van vki, akivel meg tudod beszélni a problémáidat, akkor könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!