Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem bírom! Teljesen kikészíten...

Nem bírom! Teljesen kikészítenek a pattanásaim! Mit csináljak? (-lent-

Figyelt kérdés

14 éves vagyok.Körülbelül egy éve van problémám az arcommal,de most már annyira elfajult a dolog,hogy a pattanásaim után piros foltok maradnak(ez miért van?)nagyon csúnya,főleg a homlokomon:(

A rossz minőségű alapozótól jobban ki jöhetnek a pattanásaim?

Olyan rossz érzés látni a mások arcát és mindenkinek olyan szép tiszta.:(

Jövő héten tervezem,hogy elmegyek a kozmetikushoz,vagy inkább a bőrgyógyászhoz menjek?:(

Mit csináljak?:(

Amúgy lány vagyok.

2011. febr. 25. 15:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nagyon zavaró tud lenni...átérzem a helyzeted.

bőrgyógyász szerintem jobb..és ha

2011. febr. 25. 15:30
 2/20 anonim ***** válasza:
sztk-s még olcsóbb is..
2011. febr. 25. 15:30
 3/20 A kérdező kommentje:

[link]

körülbelül olyan a homlokomon,mint a második(!!)képen.

2011. febr. 25. 15:36
 4/20 anonim ***** válasza:

Én a roaccutan-t ajánlom. Nekem egy rémálom volt az arcom, semmi nem használt. 4 bőrgyógyászhoz voltam, a 4. felirt nekem antibiotikumot, vitaminokat, krémet. Ezt 3 hónapig alkalmaztam, de mivel az antibiotikum sem segitett 3 hónap után sem, ezért nem volt más választás, felirta a roaccutant. Ez nem egészséges, sőt szinte már káros ez a gyógyszer, de én bevállaltam. Tudom milyen pattanásosan élni, miközben mindent megteszel ellenük. Igénytelennek érzed magad, legalábbis azt gondolod, hogy mások ezt gondolják rolad.

Menj el egy olyan bőrdokihoz akit mások ajánlanak. Én is igy találtam rá a megfelelőre. Aki csak krémet meg kulonbozo kenceficét ir fel az semmit nem ér!

2011. febr. 25. 15:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Használj ezüst kollidot, gyogyszertárban lehet kapni 2500 korul van. A neve asszem Dr. Juice co

nekem sokat segitett, bár utána kell hidratálni mert eléggé szárit. Nem rég kezdtem használni tényleg, és sokat javult.:)

2011. febr. 25. 15:41
 6/20 A kérdező kommentje:

[link]

pontosan ilyen..: S

velem is ez van,annyira önbizalomhiányom van tőle.itthon ülök és folyton nézem magam a tükörben és jön,hogy sírva fakadjak.:(

2011. febr. 25. 15:42
 7/20 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi elfelejtettem, hogy teljesen rendbe hozta az arcomat, egy pattanás sincs rajta. Mindenki azt kérdezgeti tolem, hogy miylen alapozót használok, hogy ilyen hamvas a bőröm :D, közben meg nincs is az arcomon semmi make-up :)
2011. febr. 25. 15:44
 8/20 anonim ***** válasza:
15:44-ES roaccutan-os vagyok, bocsi.
2011. febr. 25. 15:44
 9/20 A kérdező kommentje:
mennyi ideig használtad?
2011. febr. 25. 15:45
 10/20 anonim ***** válasza:

ez a testsulyodtol fugg, aszerint számolják ki, hogy mennyi mg-ot kell beszedned. Én 60kg vagyok, és 7 hónaig szedtem, minden nap egy szemet a 10mg-osból. :(

Persze a szuleiddel beszeld meg, velük menj a dokihoz, mert tényleg nagyon erős gyógyszer a Roaccutan, és nem biztos, hogy anyud megengedi, hogy szedd, meg lehet, hogy te sem fogod akarni. Neten nézz utána, rengeteg irás van róla.

2011. febr. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!