A hagyma okozhat pattanásos bőrt? Elég sok hagymát eszek, és mostanában tűnt fel h hagyma szagúak a pattanásaim miután kinyomom őket.
Fokhagymát eszel? Mióta és milyen mennyiségben?
Nos hát semmi sem lehetetlen. Nem vagyunk egyformák, éppen ezért máshogy reagál a szervezetünk dolgokra. A fokhagyma valóban vírus, baktérium ölő többek között , mert ezen kívül, számos jótékony tulajdonságai vannak.
Vagy nem a hagymától jönnek ki a pattanások, és valami mástól. Lehet azért is hagyma szagú, mert nem tudom, hogy eszed a hagymát, legyen fok vagy vöröshagyma, tudni kell, hogy erős illóolajat tartalmaznak. Éppen ezért, fokhagymát vagy vöröshagymát nem szabad huzamosabb ideig enni , pár hónapos vagy hetes szünetet mindig tartani kell, mert ha nincs szünet az illóolaj kiülepszik a bőrön, azaz lehet érezni vagyis az ember bőre büdös hagymaszagú lesz.
Lehet ezért érzed, magadon a hagyma szagot.
De az is lehet, hogy attól vagy pattanásos.
Én mindenképpen azt javaslom, hagyd abba a hagyma evést. Csak így tudhatod meg mitől vannak. Szerintem ez a legcélszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!