Bőrbaj kérdés. Ráncosodás elleni krémektől kijönnek a pattanásaim. Ráncosan vagy pattanásosan jobb élni?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, jó ideje nincsenek pattanásaim, különösebben nem is használtam semmilyen arckrémet. Azután a szemeim körül elkezdtek kis szarkalábak keletkezni és úgy gondoltam, itt az ideje valamilyen ápolószert elkezdeni. Kipróbáltam avont, vichyt, cliniquet, sebamedet, egy idő után mindtől kijöttek a pattanásaim, előfordult, hogy még a szemhéjamon is lett egy de főleg a halántékomon. Rosszul használom, vagy mi lehet a gond?2011. jún. 21. 19:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz és kérdezd meg tőle. Rosszul nem hiszem,hogy lehet használni egy ránctalanítót. Esetleg ránctalanítás előtt tisztítsd meg alaposan arctisztító tejjel a bőröd,hidratáld,és a szem környékét kend be ránctalanítóval. Az is lehet,hogy valami összetevőre allergiás vagy.
2/3 anonim válasza:
Ez valami allergiás reakció lesz, ajánlom neked ezt a krémet: [link]
De Ezen az oldalon eleve sok tapasztalatot olvashatsz sokfajta kozmetikai készítményről!
3/3 anonim válasza:
Használj valami házi krémet. Azt hiszem, hogy ligetszépe és mandula olaj lehet jó, de nem vagyok benne biztos. Ha rákeresel szerintem találsz neked valót valamelyik oldalon, ami ilyesmivel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!