Hogyan lehetséges az alábbi hajak elkészítése? Vagy jobb kérdés lenne, hogy mivel? (képpel)
Figyelt kérdés
mert, hogy nem fonással és nem hajsütővassal az biztos. illetve nekem úgy nem sikerült ilyenre.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
és az 5ös számú lenne a legfontosabb
2011. ápr. 18. 16:46
2/6 anonim válasza:
szerintem inkább beszárítva vannak, mivel nagyobb hullámok vagy loknik nincsenek bennük.. talán még ilyen nagyobb méretű hajcsavaró..
3/6 anonim válasza:
Én úgy varázsolok ilyet a hajamból, hogy mosás után (vizesen, NEM SZÁRÍTOM MEG) kettéválasztom az egész hajamat, és kétoldalra lentre feltekerem csak úgy szabadon. Húzok rá egy hajgumit, és reggelre tádááám:) Bár ehhez szerintem kell egyfajta hajtipus. Az enyém elég gyenge, és könnyen formázható...
4/6 anonim válasza:
A hullámok leginkább természetesek, leutánozni nem fogod tudni eléggé, az 5. meg beszárítva, tupírozva van, és maximum fényképen mutat, hacsak nem érsz rá 5percenként újrafésülni és lakkozni. :S
5/6 anonim válasza:
én is szoktam olyat, hogy vizesen feltekerem, és reggelre elég göndör, de a nap folyamán kirúgja magát és olyan lesz mint a képeken :)
6/6 anonim válasza:
hát én nem vagyok ezekben biztos de én így csinálnám ezeket:
1. beszárítással
2. amíg vizes a hajad nagy hajcsavarókat tenni bele, hajfixáló nélkül(mert úgy sokkal lazább lesz a hatás) és utána párszor átfésülni amíg ennyire nem lesz sima, majd hajlakkozni
3. ugyanaz mint a2-es
4. szintén ugyanaz talán egy kicsit jobban kifésülve
5. oldalfufrut kell hátratűzni lazán, hogy ne simulnjon a fejhez, de előtte hajvasalóval kisimítani a hajat kivéve a legvégét ami a képen is hullámos végül egy icipici hajlakk
sztem így kell ezeket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!