Mitévő legyek? Teljesen kikészítenek.
Figyelt kérdés
a családomban teljesen kikészít idegileg a testvérem mindenféle hazugságokat talál ki rólam és állandóan belém köt, bunkózik mindenért felnőtt nő létére.
Elvesztettem az állásomat, ha nem találok rövid időn belül és nem tudok elköltözni itthonról mit tehetek?
2014. ápr. 26. 22:21
1/4 anonim válasza:
kérdezd meg a testvéred,hogy megbántottad e valamivel,hogy igy viselkedik veled.
2/4 A kérdező kommentje:
nem bántottam meg semmivel, ő egyszerűen ilyen
2014. ápr. 27. 13:09
3/4 anonim válasza:
A legtöbb, amit tehetsz, hogy nyugodt maradsz minden helyzetben, és ignorálod az életedből. Ha ilyen fafej, észérvek úgysem hatnak rá. Ha úgy van, mosolyogva oltsd be, és kész. De azért egy komoly, nyugodt, felnőttes beszédre én még sort kerítenék vele.
4/4 Janka néni válasza:
Ok nélkül nincs ilyen viselkedés. Az ok vagy benned van, vagy benne. Ezt kell kiderítened és ha tudsz, segíts rajta!
Vedd rá egy nyílt beszélgetésre! Ha ez nem megy, provokáld addig amíg ki nem mondja, hogy mi a baja.
Te is nő vagy? Mennyi a korkülönbség? Mindig ez volt, vagy csak mostanában? Mi változott? Nem írsz részleteket, de véleményt, tanácsot szeretnél (nem te vagy az egyetlen, bocs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!