Az érdekelne, hogy a rengetek reklámot hogyan lehetne eltüntetni? Mert már teljesen kikészítenek! Firefox keresőm van.
Van rá mód, vagy az ember az embert ezzel a sok kéretlen szarsággal a sírba akarja kergetni? Már lassan semmit nem lehet megnézni, mert a reklám eltakar mindent!!! Van ehhez joguk???
Köszönöm a hasznos válaszokat!
ha firefoxod van, telepítsd fel ezt a kiegészítőt:
kérdek én is
meg néznéd nekem a firefox ikon tulajdonságait hogy mire mutatnak ?
indítás helyére vagyok kiváncsi
Már megint az adblock!
Az ilyen esetek 99,9%-ban ADWARE OKOZZA!! Kártevő, vírus, kártékony program vagy hívjuk aminek akarjuk. Ezt nem csak hogy nem nagyon lehet eltüntetni az adblock-al, hanem egyenesen értelmetlen is. Mert ha nem jelenne meg attól a kártevő még a gépeteken van!
Először próbáld meg a malwarebytes free-t. (Telepítés végén szedd ki a pipát, mert nem kell a PRO!!)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Úgy néz ki, hogy eltűntek az adblock-től!!!
#4 Ha pedig véletlenül eltüntetné akkor meg van oldva?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem azért idegesítene, ha a háttérbe mindenféle program használná/lassítaná a gépet.
Azért ha valaki azt látja már, hogy lassan semmit sem lehet megnézni, akkor ott már rég nem a normál hirdetésekről van szó..
(pont ma olvastam olyat is, ahol a youtube és a wikipédia is popup "reklámokkal bombáz" :) azért ott is elég egyértelmű, hogy a reklámoknak semmi köze a weboldalhoz)
Egyáltalán nem biztos, hogy nem AdWare volt. Csak mondom, még mindig jó lenne a takarítás.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!