Szerintetek normális, hogy apukám összeveszik velem a politikán?
A libsik ilyenek :)
Tudod, ők csak addig élik meg a demokráciát, amíg egyetértesz velük. Utána vagy fasiszta vagy náci vagy idegengyűlülő vagy homofób vagy mittudomén mi leszel.. :)
jaj ezek a liberalisok :)
Na talalj ki valami mast, kis kamugep.
Azt sem kellett volna megírnod, hogy az apád.
De ha már megírtad, ...
és ennyire az érzelmeid felkavarták.
Ne erőltesd a kapcsolatot. (ez gondolom)
"jön még Ő a Te utcádba". -
az, hogy valaki apa, az nem a szóhasználaton múlik, hogy APA.
hanem azon, hogy ezért a szóért mit cselekedett, hogy a gyakorlatban is megérdemelje ezt, hogy: APA (jelző)
A politika ehhez képest huszadrangú.
Nem keverném a kettőt össze, az egyik érzelem,(emocionális, a másik intellektuel - értelmi vetület).
Más vélemények léteznek más körökben is bizonyos jelenségekről a világban, nem csak a _ "a" _ családon belül.
Sajnos családon belül is megtörténik, hogy aki másként gondolkozik annak menni kell. Csak ezért. Mert máshogy látják a dolgokat.)
Ez elég szomorú, mert akkor hol marad a nagy eskü komolysága? ("IGEN, jóban rosszban, míg...", csak egy protokolláris duma volt?
Az nézetek tehát egy külön más téma.
Hát a rövid sztori, hogy szüleim szétmentek, mikor kicsi voltam és utána apu nem tartotta velünk a kapcsolatot, sokszor küldözgettem neki akkor még kézzel írt levelet, aztán később emailt, de nem igazán reagált, meg nem számíthattam rá. Tavaly látogatott meg először és akkor nagyon jól elvoltunk, azóta tartjuk a kapcsolatot, de talán akkor volt erősebb ez, miután találkoztunk, mert akkor mindent megígért, hogy majd ezután jó apa lesz, minden megváltozik, de mostanában már nem annyira keres, ezért is rossz, hogy most meg ilyen miatt megsértődik..majd írok neki szerintem pár nap múlva, mintha mi sem történt volna, csak rosszul esik, hogy egyáltalán így viselkedik tekintve a múltat. Olyan, mintha csak az ő világa számítana és csak neki lehet igaza, másik meg ne szóljon semmit.
Köszönöm mindenkinek és elnézést, ha vkit megsértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!